Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Menneen viikon sää

Kuten tiedämme Suomen kevät on vaihtelevainen sään puolesta. Eräänä päivänä viikolla kuvasin ikkunasta säätä. Tältä se näytti:


No, onneksi pääsimme tuosta, tänään näytti huomattavasti paremmalta :) Kuvat tämän päivän lenkiltä.Oli vielä lumista matkalla, mutta aurinkoista, paitsi metsätaipaleella varjoisampaa.


Mutta kun pääsimme Elmon kanssa kääntöpaikkaan, siellä oli pakko kuvata kevättä :)

Etelä-rinteellä oli täysi kevät, ihanaa! Ja tässä muurahaiskeossa oli jo elämää, vaikkei se ehkä kuvassa näy, siinä suhteessa joudutte uskomaan minun sanaani :)Kirjoitettu eilen eli lauantaina.

8 kommenttia:

 1. Kevättä oli eilen meilläkin autotallin seinällä + 28 ja vesi virtasi hyvin kun tein puroja, tänään huomattavasti viileämpää jo.
  Yks tuttu kävi meillä nimipv ja kertoi nähneensä västäräkin jota kykllä hiukan epäilen . . .
  Kuule Sesse huolitko huonearalia kukan on jotain muutama kymmenen centtiä korkea kaunis tuuhea ja nätti kuin sika pienenä ?
  Oletko ladannut netistä puhelimeesi ilmaisen askel mittarin kun olet kova kävelemään ja siivoamaan niin siitä olisi hauska seurata kuinka monta askelta pv otat, mä latasin ja nyt se motivoi mua liikkumaan vaikken koskaan tavoitteeseen pääsekkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liian vähän minäkin liikun... Kiitos ajatuksesta, voisin kyllä kukan ottaa, varsinkin jos se on kerta nätti kun sika pienenä :)

   Poista
 2. Kylläpä näyttääkin keväiseltä toisin kuin täällä, mutta ei hätäillä, kyllä se sieltä tulee : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tulee..ennemmin tai myöhemmin :)

   Poista
 3. Miten erilaista onkin ekat kuva ja lopussa olevat kuvat. Vaikka lumisadekin on joskus jännää, niin kyllä tähän vuodenaikaan tuo vihreys alkaa kiehtomaan enemmän. Hyvää viikkoa sinne:)

  VastaaPoista
 4. No kiva niin pidän kukan sekä nastikset sulle kun/jos tuutte synttäreilleni ens kuulla.
  Kaunista on tänäänkin ollut ja lumet ja jäät sulaa aivan silmissä.

  VastaaPoista
 5. Näin tehdään, jos ei esteitä tule :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)