Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Kevään ensi askeleleita



Perjantaina tultiin illalla seurakunnasta ja katsottiin kympin uutiset. Sen jälkeen menin ulko-ovelle katsomaan tuleeko Rasmus-kisu sisälle. Siinä aukinaisella ovella pimeudessä seisoessani kuulin kovaa ääntä taivaalta ja lintu-aura meni pimeällä taivaalla tähtien alla, tuli ihan hyvä mieli, kun linnut tulevat taas takaisin...itsekseni siellä ovella hymyilin :)
















Tänään paistoimme kevään ensi makkarat ulkona, etupihan grillillä, kun siihen paistoi aurinko.





















Makkaran lisäksi lakritsi-mustikka-teetä, nimeltään "lasten tee". Sitä nimittäin oli halpiskaupan eteisessä, "saa ottaa"-korissa. Juoksevaa hunajaa joukkoon ja hyvää oli.







Elmo odotti makkaraa :)













Eilen oli Naisten ilta, johon menin ystävän kyydillä. Multa oli tilattu lähetystyö-aiheinen runo, jonka kanssa olin hieman hermoillut kun en saanut siitä mieleistäni. Vielä saman päivän aamuna tein siihen viimeiset korjaukset. Muuten oli ihan hyvä ilta ja kyllä kai se runokin suht hyvin meni.





Ystävien aiemmin (melkein kaksi viikkoa sitten) tuomat ruusut alkoivat pudottaa lehtiään, vaan kaadoin niistä veden pois ja vein ne hetkeksi vielä kuistin koristukseksi.













Perjantaina pääsin pitkästä aikaa hierontaan, kun ystävä halusi sen minulle lahjoittaa :) Hierojakin oli tuttu nainen samasta seurakunnasta ja oli oikein autuasta maata hierottavana, vaikka välillä sattuikin kun lihakset olivat niin jumissa. Sen hierojakin totesi, että jumissa on... Johan siitä muutama vuosi onkin kun olen viimeksi hierottavana ollut.




Perjantaina menikin pitkään kaupungilla, kun aamusta mentiin ja hieronta oli vasta iltapivällä. Kävimme keittolounaalla yhteiskristillisessä lounas-kahvilassa. Kävin myös tavallisissa paikoissa kuten kirjastossa ja kirppiksellä. Kirpulta ostin tällaisen pöllön. Se on oikeasti pannun-alusta, mutta laitoin sen koristeeksi keittiön hellan muuriin,kun siinä oli valmis paikka sille. Jotenkin se viehätti mun silmää... 1,50 e oli hintaa.











Pari tuntia kerittiin silloin olla kotona ja sitten taas seurakuntaan.






Mukavaa kevään jatkoa! (Nyt saa jo sanoa niin :) Enää ei tarvitse pöllöillä pimeässä, ainakaan niin paljoa...


8 kommenttia:

  1. Kohtahan se kesäaikakin jo alkaa:) Se tuntuu kivalta kun valoisa aika on nyt jo mukavasti pidentynyt. Kävin sitten muuten teillä kylässä... aamuyöstä unissani:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kun kiva kun kävit! Oliko meillä mukavaa? :)

      Poista
    2. Lähdettiin yhdessä käymään jossain:)

      Poista
  2. Olin aamupäivällä sauvakävelyllä ja pysähdyin katsomaan aurinkoista maisemaa. Oli niin ihanan keväinen fiilis,että ihan meni kylmät väreet,vaikka aurinko lämmitti(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään olikin niin kivan keväinen päivä :)

      Poista
  3. Ihanuutta syödä grillimakkarat kevät auringon alla!! Tuo keltainen lasi ikkunalaudalla on todella kaunista, täytyypä pitää silmät auki kirppareilla..

    VastaaPoista
  4. Tänäänkin näyttää yhtä kauniilta :) Ihana kierrätys-aiheinen ohjelma tuli tänään 11.30. tv:stä kakkoselta...kierrätys is the best!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ps. tuo lasi ikkunalla on oikeastaan sellaista kellan-ruskeaa, auringossa näyttää vaan keltaisemmalta :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)