Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 20. maaliskuuta 2017

Jäätä ja taivasta

Tämän päivän metsä käynnillä kuvasin jääputousta joka on aika jyrkässä rinteessä. (Ja jota en ole aiemmin kuvannut). Huomasin sinne kiivetessäni, että pari isoa jää lohkaretta oli irronnut sieltä ja vierinut (tai paremminkin liukunut) rinteeseen. Sempä vuoksi varmuuden vuoksi vähän kiersimme Elmon kanssa ja jätin Elmon alemmaksi puuhun kiinni.
Eipä sieltä nyt mitään irronnut, vesi vaan tippui putouksen ohuempien "puikkojen" päistä. En osaa kuviin tallentaa sitä oikeata näkymää sieltä, mutta yritin.Kukahan tämän kannon alla asuu?Joki virtaa jo vapaana polveillen.Hipsu oli taas meidän kanssa lenkillä, mutta jäi jälkeen ja mihin lie mennyt seikkailemaan, kun ei enää naun´taa kuulunut. Ihana aurinkoinen sää oli.
Loppumatkan jouduin tulemaan pellon reunaa, kun metsätiellä oli lumen alla jäätä ja lensin pyrstölleni. Taisi tulla lonkkaan mustelma...Vielä eilis illan ihania taivaskuvia, ikkunasta kuvattuna.


Huomiseksi se kai on luvannut sadetta, höh! Ei olisi väliksi.

6 kommenttia:

 1. Onpa upeita jääkuvia. Mun blogini etukannessa on kans jääputous, otettu pohjoisesta.
  Nyt on meilläkin sulanut tie melkein lumettomaksi. Piha on vielä jäässä= liukas.

  VastaaPoista
 2. Mahtavia jääkuvia ja kaunista taivasta.

  VastaaPoista
 3. Minäkin tykkään tuollaisista jääputouksista. Ne on oikeita taideteoksia. Aivan ihanat on nuo taivaskuvat ja joki suorastaan kahdehdittavan tunnelmallinen:)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)