Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Hipsun kanssa hipsuttelemassa

Eilen oli vielä aurinkoinen sää, vaikkakin jo vähän kylmempi (tuuli ainakin) kuin sunnuntaina. Läksin metsälenkille Elmon kanssa, ja kevät on todellakin tullut, siitä päätellen, että Hipsu lähti lenkille mukaan ensimmäistä kertaa talven jälkeen!

Naukuen se tuli perässä, ihan kuin olisi huutanut : "Äiti, älä jätä!" Enhän minä tietenkään Hipsukaista jättänyt vaan odottelin aina välillä, enkä sitten pitemmälle viitsinyt lähteäkkään.

Tänään olikin sitten äärimmäisen hyytävä tuuli ja muutama lumihiutale on pudonnut taivaalta. Kaupunki-päivä oli ja poikkesin samalla keskimmäisellä tytölläni kylässä kun hällä oli vapaapäivä. Sain samalla häneltä muutaman vaatteen ja pöytälampun.
Diakonia ruokailussa kävimme syömässä, makaroonilaatikkoa (soijasta, ei jauhelihasta, eroa ei huomannut) ja hyvää salaattia.
Illalla ajattelimme mennä vielä seurakuntaan, pitkästä aikaa tiistai-tilaisuuteen.
Tämän kirjoitin jo pari päivää sitten ja piti laittaa tähän kuvia Hipsusta lenkillä, mutta känny ei suostu enää tuomaan kuvia tietokoneeseen :O Mistä moinen voi johtua?? Ihmettelemme! HUOM. Lisäys ke-iltana: Vihdoin sain laitettua ne Hipsun lenkkikuvatkin tänne :)


Tämä alin on vanha kuva.


6 kommenttia:

 1. Ihanat kissakuvat.
  Kauniisti aurinko kuvista heijastuu
  Oikein hyvää naistenpäivän iltaa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sylvi.hyvinhän se naistenpäivä meni :)

   Poista
 2. Voi mikä suloisuus <3
  Ihanaa naistenpäivän iltaa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti sinunkin naistenpäivä meni hyvin :)

   Poista
 3. Teillä ei kyllä ole lunta kuin näytiksi vaan. Tuntuma on varmaan paljon keväisempi kuin täällä lumen keskellä. Mutta kun on aurinkoinen ja lämmin päivä, niin täälläkin jo tuntuu, että alkaa olla kevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt muuten taas on lunta, kun tiistai-iltana oli kova lumipyry...tuo oli aiemmin kirjoitettu postaus. Ei kovinkaan keväiseltä täällä nyt näytä, niiden parin keväisen päivän jälkeen ... mutta kyllä se sieltä :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)