Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 16. maaliskuuta 2017

Eilistä päivää
Aurinkoista päivää! Eilenkin oli aurinkoista ja miehen ehdotuksesta mentiin keittämään pannukahvit nuotiolla saunarannassa. Joesta oli lähtenyt jäät sitten viime näkemän.Lunta kyllä siellä vielä on, kun se on varjoisampaa paikkaa. Ja on sitä vielä muuallakin, paitsi tuo vastapäinen "sänkipelto" alkaa olla jo lumeton.
Ihan kiva oli kyllä istua lähellä saunan seinustaa (valitsin aurinkoisimman paikan) ja juoda pannukahvia pullan kera ja nauttia kevät-auringon lämmöstä.
Pihallakin tein kesää, eli hajottelin petkeleellä jäätä.

Mua harmittaa, kun en saa kaikkia askartelutavaroita ja ompelutavaroita samaan paikkaan, olis paljon helpompaa jos olisivat samassa huoneessa. Nyt on pikkuhuoneessa askartelu-nurkkaus ja yläkerran makkarissa ompelupaikka ja nukketalon rakennuspuuhat. Askartelutavara-kaappi on olkkarin puolella. Vaan kun ei tila riitä ja toisaalta ompelu hommien on parempi olla ylhäällä, koska pikkuhuoneessa en voisi ommella jos mies katsoo tv:tä.
Toisaalta askarteluja teen alhaalla usein silloin, kun mies menee ylös esim. päivä-nokosille. Tällaiselta näytti askartelupöytäni eilen kaikessa kauheudessaan.


Onneksi sain sen siivottua eilen...pakko se on aina välillä :)


Kun askartelu- ja käsityöimmeisellä pitää olla niin paljon tavaraa ja materiaalia ja välineitä, ainainen sekasotku niissä paikoissa.
Vaan ei voi mitään. Näillä mennään. Nyt jos saisin sen pidettyä siistinä viikonloppuun, kun poikani tulee kylään ja nukkuu sitten pikku-huoneessa.
Yöllä taas valvoin kun heräsin ennen neljää ja ahdistus hyökkäsi kimppuun...onneksi mielessäni alkoi soida laulu : "Lohtuni, turvani, suojani ja kilpeni...sua aina saan vain ylistää, rakkautesi ihmeitä" ja rohkaisevia Raamatun jakeita tuli myös mieleen. Mieskin oli herännyt ja sain hänen kanssaan myös jutella ja kävin syömässä leipä-palan ja onneksi sitten sain vielä muutaman tunnin nukuttua. Muuten olisi ihan pöpperöinen koko päivän.
Kotimatkalla blogissakin uusi postaus.
Hyvää torstaita!
4 kommenttia:

 1. Sinne samoin mukavaa päivää! Ehdinkin jo tuon toisen blogin juttusi huomata ja lukea:) Jumala puhuu tavalla ja toisella ja vaikka sillä laulunpätkällä lohduttaa. Ompelusta puheenollen, mulla on pöydällä aina kaikenlaista roinaa, siis muutakin kuin ompelutarviketta. Se kun on lähinnä eteisen ovea, niin siihenhän helposti lasketaan kaikenlaista. Tänään minulla oli kaavapakettini esillä, kun vaihdoin joihinkin ehjiä muoveja päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo tasot, mitkä tahansa aina tahtoo kerätä kaikkea ylimääräistäkin.

   Poista
 2. Jos pöytäsi olisi aina noin siisti, se todistais ettet tee mitään :) hyvä olla sikin sokin.
  Mukava saada lohdutuksen sanoja, kun ahdistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, kumpaankin lauseeseen :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)