Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 10. helmikuuta 2017

Kevään odotuksessaKaivoin liinavaate-kaapista sen värisiä liinoja, kuin silmääni miellytti, kevättä ajatellen. Tuo päällimmäinen on jostain blogi-arvonnasta voittamani Pip-homen pyyhe, mutta se on niin kaunis, etten raaski sitä pyyhkeenä käyttää...sekin voisi sopia liinaksi.

Ja eikös siinä niin käynyt, että rupesin aloittamaan pikku-huoneesta kevät sisustusta. Päätin laittaa tuon ison kukallisen liinan verhoksi pikku-huoneeseen. Sitä ei ole vuosiin tullut käytettyä liinana, kun ei ole enää niin isoa pöytää. Mietin mistä se on tullut, mutta luultavimmin joltakin ystävältä saatu tai sitten tullut kaupanpäällisiksi jostain tilauksesta. Vähän oli ryppyinen, joten piti silittää.
Samalla vaihdoin osan ruukunsuojista keväisemmäksi.


Kukkiakin suihkuttelin vähän suihkepullolla.


Pimeässä, mutta puoli-lämpimässä tilassa kellarikerroksessa olleesta isosta ulko-ruukusta oli puskenut kalvaita, mutta terhakkaasti pystyssä olevia alkuja, siirsin sen saunan pukuhuoneeseen, jossa on pieni ikkuna, sen ikkunan alle. Katsotaan mitä siitä tulee... Se on niin iso ruukku, etten voi sitä sisälle ottaa.

Hyvää kevään odotusta teillekin,tai jos ette halua vielä ajatella kevättä, niin sitten hyvää kevät-talven odotusta :)

4 kommenttia:

 1. Pienikin muutos aina piristää. Aurinkoa on näkynyt täälläkin ja mieli kovasti keväässä ja värejä kaipaan minäkin. Mulla taitaa olla samantyyppinen liina minkä laitoit verhoksi.. täytyypä käydä kurkkimassa. Ihanaa aikaa sinulle Sesse ja oikein hyvää viikonloppua<3

  VastaaPoista
 2. Pitäisi liinavaatekaappi inventoida. Siellä on jotain karmeita juttuja, joita ei ikinä käytetä. Ostin itselleni nätin uuden kylpy- ja käsipyyhkeen. Jos jo ensi viikonloppuna toimeen. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen paljon vähentänyt liinavaate-kaapin sisältöä, kun ei sinne enää mahtunut mitään :) Kiitos samoin hyvää sunnuntaita :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)