Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 25. helmikuuta 2017

Aurinkoa ja kisoja :)
Hieno aurinkoinen päivä,täytyis mennä lenkille jossain välissä... Kisoja katseltiin äsken, kun Krista Pärmäkoski sai hopeaa :D Jee!!Aamulla käytiin autokorjaamolla, kun meillä oli toinen lähivalo autossa pimentynyt jo aiemmin ja nyt eilen illalla meni toinenkin kun tultiin seurakunnasta. Ei edes huomattu sitä, ennenkuin tultiin motarilla paikkaan, jossa valot loppuivat, yht`äkkiä oltiinkin ihan pimeällä tiellä...onneksi pitkät valot paloivat ja jouduttiin niillä ajamaan loppumatka.

Autonkorjaaja tuli vastaan postilaatikollaan sanomalehti kainalossa ja koiraa taluttaen, mutta lupasi laittaa valot kuntoon. Aamulla oli vielä pakkasta ja meidän mies ei halunnut itse ruveta vaihtamaan lamppuja kylmässä, ja kun siinä on aika hankala ilmeisesti vaihtaa lamput. Korjaamon lämpimässä hallissa ammattimieheltä se kävi kätevästi. Huomen illalla valoja olisi kuitenkin tarvittu. Hyvä että on nyt kunnossa!
Autokorjaamo-keikan (jonka minä ja Elmo Koiranen vietimme autossa istuen) jälkeen hoidettiin vielä muita asioita. Sitten kotiin lämmittämään ja laittamaan ruokaa.


Meillä oli aika viileää, illallakin oli makuuhuoneessa vain 10 astetta, kun ei ole patterilämmitys ollut nyt päällä ja eilen ei "keritty" paljon lämmittämään.
Illalla kun ei tehnyt mieli mennä kylmiin lakanoihin, niin tuli mieleen muistaakseni Saaripalstan Sailan postaus taljoista makuualustana... siitä tuli mieleen laittaa lisäpeittona ollut torkkuhuopa lakanalle, niin paljon lämpimämpi alusta oli kuin kylmä lakana. Usein lämmitän sängyn sähkö-lämpötyynyllä, vaan illalla tarvitsin tyhjän pistorasian kännyn lataukseen. Torkkuhuovan tilalle lisäpeitoksi laitoin sänkypeiton kaksinkerroin ja ihan lämmin ja mukava oli nukkua :) Lämpöpuhallin oli myös hetken aikaa päällä makkarissa.
Tänään sitten laitoin ylös pönttikseen tulen ja samoin keittiön puuhellaan, missä lämmitin samalla ruuan ja keitin pannukahvit. Mies oli jo aamulla laittanut tulen olkkarin pönttikseen.Perjantaina satuin ompelemaan pari sydäntä niistä kirppis-tilkuista. Sydämellistä viikonloppua teillekin!
10 kommenttia:

 1. Kyllä noita kisoja riittää moneksi päiväksi. Hyvä kun saatiin edes vähän menestystä, taitaa ne naiset sitä tuoda jatkossakin, jos niikseen tulee!

  VastaaPoista
 2. Sydämellistä sunnuntaita sinulle Sesse!

  VastaaPoista
 3. Luin että kissoja :)
  Ihanat ruusut, ja sydämet. Voi että teillä on viileää, jäätyisin. Todellakin vällyjä tarvitsee...Täällä on 20 ja sittenkin on kylmä, kun yksin kömpii sänkyyn. Kyllä se siitä lämpiää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin, että joku varmaan lukee että kissoja :) Nyt on tuli kakluunissa ja puuhellassa oli äsken, niin mittari näyttää olkkarissa 17 ja keittiössä 16-17.

   Poista
 4. Ihanat sydämet! Tuohan onkin kätevä tapa saada käytettyä kaikki jämäkankaat ja tilkut. Toivottavasti minäkin intoutuisin taas joskus ompelemaan :)

  VastaaPoista
 5. Kisoja on seurattu täälläkin ja silloin olimme paikan päällä Lahdessa kun Krista voitti hopeaa, huh mikä tunnelma!
  Viileässä saa paremmat unet, oletko huomannut?Tosin viileisiinlakanoihin kömpiminen ei todellakaan tunnu kivalta. Minä olen nukkunut muutaman yön parvekkeella talvimakuupussissa. Alustana lampaantaljat. Ensi yönäkin nukun :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)