Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 26. tammikuuta 2017

Vanhaa ja uutta
Tannilla oli Kotipellolla blogissaan niin ihkuja kahvikuppi-neulatyynyjä,niin pakkohan mun oli seurata esimerkkiä :) Tässä kuitenkin vanhat alakerrassa olevat neulatyynyni.Pienemmän olen tehnyt joskus itse ananas-purkista, suuremman vanhin tyttö on joskus tehnyt mummolassa minulle, mummin avustamana tai ainakin mummin neuvoilla. Siinä on käytetty reunoina isoa,paksua pahvirullaa. Pohjassa on "omistuskirjoitus"....vuosiluku on -89, eli tyttö on ollut 9-vuotias silloin.

Muistaakseni siihen kuului samalla kankaalla tehty puikko-kotelokin, sitä ei kyllä enää ole. Mummilla (äidilläni) oli tuosta kankaasta tehty pusero ainakin myös.

Mutta nyt siihen uuteen: Varasin pöydälle erilaisia punertavia kankaan paloja, koska aioin ensin laittaa neulatyynyn päälle pikkuisen virkatun pitsipalan (niinkuin Tannin blogissa) ja se oli vaaleanpunainen. Loppujen lopuksi en sitä laittanutkaan.En myöskään käyttänyt teevatia ollenkaan, koska työpöydälläni on ahdasta muutenkin, se olisi vaan vienyt lisää tilaa...
Valitsin pirteää pinkkiä "vuori-kangasta" ja pätkän valkoista polvekenauhaa (onko oikea nimi tuollaiselle nauhalle?) Vanua sisään ja koristeeksi pari perhos-helmeä.


Mun tulee tuosta mieleen muffinssi :DKiitokset Tannille ideasta, oli kiva tuota askarrella :)

8 kommenttia:

 1. Siitä tuli todella kaunis! Ja tuo tyttösi tekemä, se iso vasemmanpuoleinen tuo minulle mieleen jäätelön:) Se on ihan kuin laku-minttujätskiä raitoineen.

  VastaaPoista
 2. Voi kun tuli ihkun näköinen. Toi olis kiva tuliainen, kyllä nuppineulatyynyä jokainen tartee vaikka ei ompelis.
  Meidän poika on kans -80 syntynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja neulatyynyjä on hyvä olla useampiakin, ainakin jos on useampi kerros :)

   Poista
 3. Oi Sesse<3
  Kupistasi tuli oikein sievä ja vielä kun on ruusuinen!!! Itselläni ei ollut ruusuista kuppia, täytyykin pitää silmät auki kirpparilla, koska eihän neulatyynyjä voi olla liikaa.. vai voiko.. Hih.. ihanaa aikaa sinulle Sesse!!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)