Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 20. tammikuuta 2017

Uninen Sesse ja päivän touhuja
Tänään maistui uni, heräsin vasta puoli kymmeneltä. Ja sitten oli tietysti huono omatunto,kun olin nukkunut noin pitkään... (Tosin olin kahtena viime päivänä noussut aikaisemmin, eilen aamulla Rasmus herätti mut puoli kahdeksalta naukumalla koko ajan. Siksikö lie väsyttänyt, kun illallakin nukahdin kuitenkin vasta yhdentoista maissa). En sitten ruvennut aamupalallekkaan, ennenkuin olin peseytynyt ja pukeutunut. Sen jälkeen vasta puuroa, näkkäriä ja kahvia. Ja sen jälkeen hengen ravintoa eli Sanaa.

Kello oli lähempänä yhtätoista, kun rupesin vasta perjantai-siivoukseen. Mutta niinkuin olen ennenkin todennut, että pienen asunnon siivous käy nopeammin.Tosin taas siivosin vaan tämän alakerran + eteisen ja vintin raput. Tiskikonekin piti täyttää ja samalla sain vihdoin putsattua myös tiskipöydän muuten.
Viimeiset jääneet joulukoristeet raivasin pois keittiöstä ja enkelikapan ikkunasta, ruutu-verhot saivat vielä jäädä.
Kuistilta raivasin pois sen oksankarahkan katosta ja siinä roikkuvat havuköynnöksen ja koristeet (syystä, että se oksa oli irronnut toisesta päästään katosta, no johan se oli aikakin ottaa ainakin joulukoristeet pois :)

Kuvituksena vanha joki kuva meidän rannasta,kun ei ole tullut uusia kuvia otettua.

Nyt kello on jo kaksi ja mieskin on taas kotona. Söimme lounasruokalasta saatua kasvishernekeittoa lihalla (eli joulukinkusta pakastettua lihaa).Hyvää oli, Elmostakin :)
Tänään on taas seurakunta päivä ja tytöltäkin pitäisi hakea pyykkejä samalla.


Eilen illalla rupesin virkkaamaan pitsikaulusta, tai se siitä pitäisi tulla, mutta katsotaan nyt josko se onnistuu...ruskeasta ohuesta langasta. Ohje on kirjaston kirjasta, mutta tuntui vähän vaikealta...tai siis ei oma ymmärrys pelaa...
Eipä tässä muuta tänään. Hyvät viikonlopun toivotukset vain!

8 kommenttia:

 1. Ei mitään huonoa omaatuntoa pitkään nukkumisesta, hyvä kun uni maistuu:) Mua keljuttaa varsinkin viikonloppuisin, ettei unta piisaa kuin varhaiseen aamuun. Kuulosti mielenkiintoiselta tuo sun kaulusprojekti. Ohjeet on kyllä välistä semmoisia, että joutuu monesti lukemaan ennenkuin tajuaa. Usein piirroksesta käsittää paremmin. Näytähän joskus sitä kaulusta sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niin moneen kertaan purin ja aloitin alusta, ennenkuin kaulus lähti sujumaan ja sitten kun toinen pää tehtiin peilikuvana, niin taas purin ja virkkasin,ennenkuin sekin alkoi sujua. Nyt kaulus on jo melko valmis, näytän kyllä sen sitten :)

   Poista
 2. Kyllä saapi nukkua jos saapi nukuttua. Oli viime yönä sellanen myrsky että vielä klo 3 olin hereillä kun ulkona vonkui tuuli. Eikä aamulla nukuttanut sen pitempään kuin muulloin. Jospa tänä iltana paremmin nukuttais, tuulikin on jo mennyt ohi.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Nukkuminen on hyvä lääke kaikkeen vaivaan. Minä saatan nukkua vapaapäivinä niin pitkään, että en kehtaa sanoa. Kissa kyllä herättää, kun nälkä tulee.
  Kivoja kissoja teillä ollut ja on. Oli mukava katsella niiden kuvia : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan tuo huono omatunto tulee jo lapsuudesta ja kun molemmat aviomiehet on olleet aamuvirkkuja ...

   Poista
 4. Olen samaa mieltä muiden kanssa, että silloin tulee uni tarpeeseen, jos nukuttaa. Ei siitä tarvitse huonoa omaatuntoa kantaa;) Mukavaa sunnuntaipäivää Sinulle.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)