Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Pari päivää sitten....

...oli kovin sumuista. Kävin lenkillä päivällä, kun oli kuitenkin ihana auringonpaiste, vaikka varsinkin alavilla kohdilla oli sumuverhoja. Nämä ensimmäiset kuvat pihasta.

Potkukelkan otin turvakseni liukkauteen...vaikka tie on ärsyttävä, kun paikoin on jäätä ja taas paikoin kiviä ja hiekkaa :(


Lenkiltä:

Toisaalta aurinko paistoi niin keväisesti puihin :)


Illemmalla otin vielä pari kuvaa sumusta, ikkunasta.


Aurinko laski sumun takana. Samana iltana lähdimme vielä seurakuntaan, ja varsinkin alkumatkan pienet tiet olivat tosi sumuisia.

Viimeksi mainittu kisu sai pari uutta kaveria, toisen kissan (jonka olinkin leikannut aikaisemmin valmiiksi, sekä ketun :) Ketun malli on suurimmaksi osaksi Annin blogista : "Kotona Annin kanssa". Paitsi paljon huonompi, itse asiassa sanoin miehelle, että tein ketun, mutta se meni sudeksi :)
Mutta tässä kaverukset:Kelit on menneet entistä mahdottomammiksi, kirkasta jäätä, vettä, kiviä, hiekkaa, mitä missäkin. Ostin halpis-kaupasta uudet liukuesteet, sellaiset jotka tulevat vain päkiän alle. Mies oli pitänyt niitä entisiä, jotka oli mulle ostanut pari vuotta sitten joululahjaksi, sen takiako ne olivatkin löysät...hmm..
Annoinkin ne miehelle :) Kävimme koe-kävelyllä, otin kävelysauvat turvaksi, mutta kyllä aika varovasti sai kulkea, vaikka oli sauvat ja liukuesteet.
Elmokin hipsutteli varovasti vapaana.


Tänään menemme vielä Karkkilaan. Mukavaa päivää teille!

4 kommenttia:

 1. Jännä tunnelma noissa kuvissa. Meillä on täällä lumista, mutta kun lämpöasteita on, niin voivat alkaa tiet muuttua liukkaiksi. Kiva kaverussarja, kun teit kisulle kavereita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin noissa illemmalla otetuissa kuvissa on sellainen pysähtynyt ja vähän synkkä tunnelma...

   Poista
 2. Täälläkin aivan harmaa päivä, sumu alkoi nousta nyt iltapäivällä. Eilinen päivä oli ihanan aurinkoinen ja oltiinkin ulkona koko päivä.
  Kivoja kisuja olet ommellut !

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)