Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 30. tammikuuta 2017

Näen punaista

Koska meillä on vielä keittiössä puna-valkoista joululta, niin keräsin eilen keittiön hyllyihin vähän lisää punaista.(Ja sydämiä). Sksi aikaa, kunnes tulee keväisempää ja vaihdan kevät värit:)Taas kerran keräsin "viimeiset" joulu koristeet, mistä niitä aina riittää...Muutenkin "näin punaista" tänä aamuna, kun edelleen väsyneenä kömmin alakertaan ja mies ilmoitti, että koira oli yöllä oksentanut matolle :(
No, onneksi mies kävi ensin putsaamassa mattoa hangessa ja vei sen sitten saunaan jossa oli vielä laittanut sen maton pään mäntysaippuaveteen likoamaan, minä sitten kävin myöhemmin sen pesemässä loppuun ja huuhtomassa (vain sen oksennus pään). Toivottavasti se kuivuu saunassa. Laitoin samalla tytön pyykit pyörimään koneeseen.
Toinen ärsyttävä asia oli viesti joka tuli aamulla, kun olin vielä sängyssä, siksikin olin varmaan valmiiksi äreä kun tulin alas.


Vaan kyllä se taas lähtee päivä käyntiin, aamut vaan on niin väsyneitä, kun varmaan lääke väsyttää...vaikka huomattavasti parempi on kun otan sen illalla, verrattuna siihen kun otti sen aamulla, niin koko päivän oli väsynyt...
Kivaa päivää!4 kommenttia:

 1. Juuri tänään aamulla mietin, että pitäisikö jo vaihtaa keittiöön kevätverhot. Harvoin meillä on ollut punaiset verhot näin pitkään keittiössä. Nyt ne ovat jostain syystä miellyttäneet silmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en halua vaihtaa "liian aikaisin" koska haluan, että ilmassa on jo vähän kevättä sitten :)

   Poista
 2. Ei ole kiva pestä koiran oksennusta, kokemusta on.
  Mutta jotakin oli syönyt joka oksetti.
  Eikö se matto saunassa kuivu, toivotaan ettei jää niitä rajoja pesun kohdalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että kuivuu ja on hyvä :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)