Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Doo-doo-domino


Tässä kasa herkullisia domino-keksejä, sekä minttutäytteellä että mansikkatäytteellä...


Se vaan, että ne ovat virkattuja :) Joskus aiemmn olin ne jo virkannut, kun jossain krjassa oli ohje, mutta tänään sain aikaiseksi ommella kappaleet yhteen.
Eilen yritin vielä tehdä lampaan näköisen lampaan,vaan en tiedä tuliko siitä sen kummempi. Minulla kun on vaan summittainen itse piirretty ohje niihin. Valkoista villalankaa ostin halpis-kaupasta, siellä se oli kuitenkin melkein euron halvempaa kuin lähikaupassa.Lammasleijonat seikkailulla.

Tällaisen neulepannan (jossa on lempivärini) neuloin niistä aiemmista kirppislangoista (vihreästä ja turkoosista).


Sain aiemmin afrikkalaiselta tuttavaltamme viitan. Hän on saanut sen joskus nuorempana ollessaan Amerikassa eräältä varakkaalta naiselta ja on pitänyt sitä, mutta halusi jostakin syystä lahjoittaa sen minulle. En tosiaankaan koskaan ole viittaa pitänyt, mutta tänään harkitsin, laittaisinko sen seurakuntaan...
no en kuitenkaan laittanut. Yritin nyt illalla ottaa siitä kuvaa, sekä päällä että hengarissa, jossa sen ulkonäkö varmaan parhaiten selviää.
On niin pimeätä, että vaikka laittaa valoja niin ei meinaa saada hyviä kuvia.

Itse asiassa lapusta näin, että viitta on valmistettu Taiwanissa ja se on ennen minua ollut ainakin amerikkalaisella ja afrikkalaisella naisella, ja nyt suomalaisella, on kansainvälistä meininkiä :)


Hyvää tulevaa viikkoa itsekullekin!


1 kommentti:

  1. Mulle meni kyllä ihan täydestä nuo keksit, kun näin ne blogin lukuluettelossa:) On hauskat, meillä tytötkin tykkäisi leikeissään tuollaisista. Ja nuo sun "lammasleijonat" on kyllä kivat. Tee lisää niitä, ja vaikka muitakin eläimiä, niistä tulisi hauska kokoelma. Ja sitten tuo viitta, se on tietysti tämän maan talvissa ehkä vähän hankala, mutta jännä. Kannattaa minusta joskus kokeilla ihan käyttöönkin. Sillä on jännän kansainvälinen omistajahistoriakin:) Hyvää alkuviikkoa sulle!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)