Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 3. joulukuuta 2016

Lauantai
Tervehdys! Mitenkäs teidän viikonloppu on sujunut? Itse tulimme juuri vähän aikaa sitten saunasta, jossa haisteltiin koivun tuoksua saunatuoksun muodossa. Sen jälkeen syötiin tavanomaista saunan jälkeistä eli jätskiä ja poikkeuksellisesti myös kupilliset kahvia.
Päivällä käytiin miehen ja koiran kanssa kävelylenkillä, oli tosi kylmä vastatuuli ja melkein koko ajan ylämäki kun mentiin. Jossain metsässä ammuttiin (metsästäjiä, ei lehmiä :), ja Elmo pelkäsi sitä ja olisi halunnut kääntyä takaisin päin. Käännyimmekin sitten ja oli kiva kun tuuli ei puhaltanutkaan naamaan ja tie oli melkein koko ajan alamäkeä ja automme odotti isomman tien varressa.
Eilen tuli vähän lunta, hyvin vähän, mutta taivas oli näin synkkä. Paitsi tuollainen "sininen aukko" taivaassa.Tänään tosiaan oli ihan erinäköistä, kun aurinko paistoi. Ainoastaan kylmä viima häiritsi. Tämä kuva on kyllä myöhemmin ikkunasta otettu.Miten liekään nuo mun kukat edelleen innostuneet kukkimaan. Vaikka kuinka kauan on kukkineet jo enkelinsiipi, krysanteemi, begonia ja tää santpaulia. Ehkä ne tykkäävät siitä kun meillä on aika viileää.
Ei mitään erikoista ollut tänään ja sen huomaa tästä tekstistäkin...4 kommenttia:

  1. Täälläkin on hiukan valkosta.
    Ihanan värinen Santpaulia.

    Rauhallista 2:Adventtia.

    VastaaPoista
  2. Mullakin oli joskus saintpaulioita. Ne oli kivoja kukkiessaan:)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)