Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 25. marraskuuta 2016

Päivät kulkee kulkuaan, laula sinä vaan...Ompas taas hujauksessa mennyt muutama päivä, ja ollaan jo perjantaissa. On tavattu ystäviä, oltu rokotuksissa, ahdistuttu eläkeiän nostosta, laulettu Laulusiskojen kanssa, kerrottu uskoontulosta yhteiskristillisessä pienimuotoisessa tilaisuudessa...luettu skräppikirjaa ja innostuttu siitä, luettu sota-ajasta jne. Äsken olin Elmon kanssa pienellä lenkillä.
Virkattuakin on tullut aina jossain välissä, tällaisia kummallisia tuotoksia :)


Kaulakorut ja kettinkiä :D Noiden helmien ohje oli viimevuotisessa Kotilieden käsityö-lehdessä (jonka sain kierrätyksen ilmaishyllystä) ja kettinki puolestaan muistaakseni kirjaston Virkkuri-kirjassa. Kaikkeahan sitä pitää kokeilla, jos käsitöistä tai askartelusta on kyse.


Yhen Skräppäily-kirjan lainasin kirjastosta, en vielä siitä kerinnyt innostua, mutta eilen lueskelin yhtä toista skräppi-kirjaa kirjastolla, (missä odottelimme tilaisuuden alkua) , niin siitä innostuin. Tänään teinkin sitten kolme sivua valokuvista somistuksilla. Yhden sivun ystävän synttäreiltä, toisen entisestä kissastani ja kolmannen lapsista. Eihän ne tietenkään niin hienoja ole kuin kirjassa, mutta ihan kivoja muistoja mulle. Samassa albumissa oli jo ennestäänkin muutama somistettu kuva.


Uuden valon tein vanhasta kranssista ja toisesta patterivalosta. Pistin sen toistaiseksi pikkuhuoneen ikkunaan. Kylläpä heijastaa kuvassa...
Hyvää viikonlopun alkua :)

2 kommenttia:

  1. Kivat helmet. Mulla kans heijasti noin kun otin kuvan.

    VastaaPoista
  2. Helmet on tosi kivat. Ei todellakaan mitään "kummallisuuksia".
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)