Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 22. marraskuuta 2016

Mar-ras-kuu...

....ohi syyskuun, läpi repaleisen lokakuun....päivät niinkuin varisparvi raahautuu...marraskuu...

Vähän muunnellen Miljoonasateen Marraskuu-kappaletta...tuolta kyllä tuntuu.. Puoli neljän maissa käytiin kävelyllä ja tuntui, että jo hämärsi. Sumua, harmaata,kuraista,hämärää...ei niin mieltä ylentävää. Kuvassa näyttää valoisammalta, kuin oikeasti oli.

Tänään olimme kuitenkin kaupungissa diakonia-ruokailussa, sen jälkeen kaupassa. Kävin myös varaamassa piiiitkästä aikaa ajan silmälääkäriin, siihen kun veronpalautus tulee... Samalla liikkeessä säädettiin vähän mun laseja, kun oli taas ruvennut otsa särkemään ja se on sen merkki, että kauko- ja lähinäön vaihtumiskohta laseissa on väärässä kohtaa, kun kehykset on löystyneet. Tuskin mulla varaa on laseja vaihtaa, mutta hyvä se on muuten käydä silmälääkärillä, kun siitä on jo pieni ikuisuus kun olen viimeksi käynyt. Kirjastosta löysin pari hyvää kirjaa.Huominenkin on buukattu täyteen ohjelmaa. Aamulla tulee ystävä käymään, iltapäivällä menemme miehen kanssa influenssa-rokotukseen ja illalla menen taas toisen ystävän kanssa lauluharkkoihin.


Näillä mennään.10 kommenttia:

 1. Nyt on tosiaan se aika, kun joutuu pitämään valoja päällä keskellä päivää, jotta näkisi. Kauheaa, mutta onneksi tästäkin päästään jossain vaiheessa yli ja valo tulee takaisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kohta on joulu ja sitten lähdetään taas kevättä kohti :)

   Poista
 2. Minäkin jo tänään laskeskelin, että kuukauden päästä alkaa taas valostumisen aika...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on joulu piristämässä tässä välillä :)

   Poista
 3. Tänään ei valostunut laisinkaan, mutta onneksi sähkö on keksitty ja kynttilöstäkin on nyt runsaasti iloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ajattele jos pitäisi vaan päreen valossa olla :)

   Poista
 4. Minä niin tykkään tuosta iltapäivän sinertävästä hämärästä. Silmä"ongelmia" ollut täälläkin. Metsästäjältä hajosi lasit ja kun uudet tuli kahden viikon odottelun jälkeen niin ne oli vääränlaiset eikä nähnyt niillä ja taas odotteli... Ja mulla lähti lasiainen irti silmästä ja repäs samalla verkkokalvoon reiän. Silmäpolille laseriin...Hämärä ja pimeys on teki hyvää korjatulle silmälle kun se ei sietänyt valoa yhtään vähään aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, että mitä silmäongelmia sulla, toivottavasti tulee ihan kuntoon!

   Poista
 5. Niin pimeää on nyt :( Lunta kun tulisi, se auttaisi heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lumi valaisee paljon ja toisi joulu tunnelmaakin...

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)