Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 18. marraskuuta 2016

Leikekirjasta
Kun joskus siirsin valokuvia vanhoista tarra-albumeista (muistatteko, niistä jossa kuvat olivat sellaisen muovin alla :) uudempiin albumeihin, niin poistin ne jo vähän huonosti tarttuvat muovit niistä, joten vain pahviset sivut jäivät jäljelle. Mietin mihin niitä käyttäisin ja mieleeni tuli leikekirjat, joita olin joissakin blogeissa nähnyt. Kauniita kuvia olen "aina" leikellyt talteen, joten tuumasta toimeen. Tässä postauksessa suosikki-sivujani siitä.Tämä "Paratiisi" oli ensimmäinen tekemäni sivu siinä. Tuo punainen talo ihanan kesäluonnon keskellä, voisin asua siinä :)Pikku hiljaa tuli muitakin. "Unen satumaassa" on tällainen sadun omainen tunnelmaltaan. Vähän niinkuin Liisa ihmemaassa - tunnelma.


"Kevätretki" Tuossa kuvassa taustalla on Vivamon "valkovuokko metsää", tuolla oli ihana kävellä silloin kun asuttiin siellä lähellä."Ihana kesä" on yksi suosikkejani, tuollakin voisin olla :) Kesä, aurinkoa, lämpöä, vettä, ihania eläimiä...Lehdistä ym. leikattujen kuvien joukossa oli pitkään pyörinyt tämä vanha omituinen kuva, jonka mies oli ottanut joskus toistakymmentä vuotta sitten, kun olin silloisten eläinten kanssa päivälevolla :) Ja kun mulla oli kuvia, jotka näyttivät olevan Kreikasta, joka on mun unelma loma-maa, niin tuli mieleen tämä "Unelma Kreikasta".

Tällaista hassuttelua tällä kertaa....mutta on joskus kiva unelmoida vaikka näin kuvien välityksellä.

2 kommenttia:

  1. Kyllä sitä täälläkin on unelmoitu vaikka mistä.
    Kivat unelmat sinullakin. Unelmat eivät onneksi maksa mitään, tuo vaan kivan mielen.

    VastaaPoista
  2. Tuo on mainio idea:) Joskus lehdissä näkee kivoja kuvia, joita voisi pidemmänkin aikaa katsella ja tuollatavoin se kävisikin hyvin päinsä. Ankeina hetkinä voisi piristää kun katselisi kauniita maisemia:)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)