Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 29. marraskuuta 2016

Jatkoa edelliseen...Edellisestä postauksesta jäivät pois vielä nämä kissan lelut. Pallo, jonka sisällä on lasten vanha kulahtanut superpallo, sekä hiiri , jonka sisällä on sellainen pääsiäismuna-yllätysten keltainen muovijutska. Ja sen sisällä muutama makarooni aiheuttamassa rapinaa.

Tuo hiiri paksukainen kyllä näyttää possulta kihartuneen häntänsä kanssa :)


Tänään tuli poikettua kirpullekin kaupungissa käydessä. Menin katsomaan olisiko siellä villalankoja,kun entiset on uhkaavasti vähentyneet. Siellä ei ole juurikaan ollut edellisillä kerroilla lankoja, tai jos oli, niin kalliita, etten halunnut ostaa... Nyt huomasin heti sisän astuttuani pari villalanka kerää, oli vajaita keriä ja 2 e kpl. Jätin asian hautumaan ja kiersin kirpparia pitemmälle ja eikös sieltä löytynytkin pussillinen lankoja :) Ja vielä minulle mieluisempia värejä. Hinta oli 3,50/pussi. Joten kaksi ensin näkemäni kerää saivat jäädä sinne.Nyt on taas lankakorini täynnä :)
Kirjaston ilmaishyllystä löysin nuorille tarkoitetun ruoka-ohje kirjan, jonka vein nuorimmalle tytölleni siellä poiketessani. Diakonia-ruokailussa olimme taas syömässä: lihasoppaa, tuoretta leipää ja jälkkäriksi omenapaistosta ja vaniljakastiketta kera kahvin. Nam!
Silmälääkärissä olin jo aamulla. Alkavaa kaihia on kuulemma silmissä :( Vaan ei se ole kuulemma erityisen erikoista minun iässänikään ja lisääntyy yleensä hitaasti...mutta jossain välissä, esim. kymmenen vuoden päästä saattaa olla kaihi-leikkaus edessä! Tuo alkava kaihi oli kyllä minulle yllätys ja sanoinkin silmälääkärille, että "täytyy sitten uskoa, että alkaa tulla vanhaksi" :)

Muuten ihan hyvä päivä oli tänään, vaikka eilen illalla olin niin ahdistunut, etten meinannut saada unta. No, rukous auttoi siihen taas.

Hyvää yötä, tavataan taas :)

5 kommenttia:

 1. Langat on kyllä usein niin kalliita. Uudet nyt varsinkin, on aivan mahdottomissa hinnoissa, mutta usein on kirpparihinnatkin. Onneksi löysit nuo:)

  VastaaPoista
 2. Mulla olis ylimääräisiä lankoja vaikka kuinka paljon, olen antanut niitä yhelle toisellekkin jo.
  Meilläkin isäntä oottaa kaihileikkausta mutta mullahan leikattiin molemmista jo vuosia sitten ja kyllä kaihi nopeesti kehittyy leikkaus kuntoon sehän on puoli vuotta kun se kypsyy, mä kävin kans silmälekurilla ja mulla kaukonäkö kuin nuorella ja laseja en tarvii paljon edes lukiessa, eli kyllä se siitä. Kallista vaan se lääkäri käynti mulla ainakin maksoi 100 ekee. Paljonko sulta kyni ?

  VastaaPoista
 3. Mulla on kuulemma niin vähän kaihia silmissä, siis ihan alkava vasta, että lääkäri sanoi, että joskus 10 vuoden päästä saattaa olla leikkaus tarpeen. 142 egee oli mulla maksu :( Ja kolmen vuoden päästä pitäs käydä uudestaan. Veronpalautukset tuli ja meni...silmälääkäriin ja laskuihin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siihen kuului silmänpohja-tutkimus...

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)