Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 5. marraskuuta 2016

Aamusta iltaan
Joskus aikoinaan oli jossakin blogissa "päivän asu" postaus ja minäkin silloin tein samanlaisen. Tulipa eilen mieleen tehdä taas samanlainen :)


Aamun asu:
Vanhimman tytön entinen lämmin yöpaita, samoin tyttären entinen ikivanha villatakki, villasukat itse neulomani äidin tekemiin varsiin (alkuperäiset terät hajonneet jo aikoja sitten).


Päivän asu:
Tunikamekko kierrätyksestä, legginsit Lidlistä.


Illan asu (lähtö seurakuntaan).
Punainen paita taitaa olla kierrätyksestä, punainen pitsitunika Lidlistä ja farkut kirppikseltä.


Minähän tosi vähän ostan uutena vaatteita, näissä sattui nyt olemaan kaksikin uutena ostettua vaatetta, tosin molemmat Lidlistä, jossa on halpoja vaatteita.
Kotona pyrin pitämään vanhempia vaatteita (esim. juuri nuo vuosia, vuosia sitten saadut villatakit vanhimman tytön entiset, musta ja ruskea, jotka ovat jo ihan nyppyyntyneet, mutta ihanan lämpöiset :) Kotona pidän myös useammin hametta, kuin "maailmalla", ja kesällä enemmän kuin talvella.
Olis kiva nähdä teidänkin päivän asuja, kuka uskaltaa tehdä niistä postauksen ? :D12 kommenttia:

 1. Joskus uskallan vilkaista peiliin ja aattelen että onpas ihan kamalat vaatteet. Sulla on sensijaan hienot, joita voikin esitellä. Omia ei uskalla :D

  VastaaPoista
 2. Lidlistä löytyy kyllä ihan hyviä vaatteita - vaan koskaan en ehdi sinne sellaiseen aikaan, että minun kokojani olisi enää jäljellä;)
  Ja päivänasukuvia ei taida tulla - röntöstelen kotona sellaisissa lökövaatteissa, että itseänikin välillä hävettää;)
  Hyvää pyhäinpäivän viikonloppua, Sesse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotona voi ollakin ihan vapaissa vaatteissa :)Tosin meillä mies on kova kutsumaan yllätysvieraita, niin joku roti pitää olla pukeutumisessakin :)

   Poista
 3. Olipa kiva kun teit tämmöisen:) Kivat vaatteet sulla onkin. Tykkään varsinkin tuon mekon mallista. Samoin kirppisvaattteissa enimmäkseen kuljen ja kotona on aina hame. Näin kylmänä vuodenaikana ne farkut kyllä sujahtaa jalkaan lähes aina ulos mennessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se harmi, kun ei enää voi olla ulkona samoissa vaatteissa kuin sisällä, niinkuin kesällä...

   Poista
 4. Sinulle käy mikä vain, kun olet niin hoikka. Älä unta näe, että laittaisin itsestäni kuvan : D

  VastaaPoista
 5. Päivänasu oli kiva idea. Pitäisikö ottaa joskus itsekin kuvia. Hm hm voiskohan niitä näyttää :)

  VastaaPoista
 6. Hyvät kuvat. Enpä minäkään pahemmin vaatteita ostele...Töissä on työvaatteet ja muuten tulee oltua suurimmaksi osaksi kotona, niin eipä tarvitse "hienostella".

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)