Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Uutisia ja koiruuksia





Tänään oli vihdoin se päivä, kun pääsin sinne mammografiaan ja ultraääneen. Ne olivat aluesairaalassa. Ensin mammografia, jonka jälkeen sanottiin, että lääkäri katsoo kuvat ja tulee ottamaan ultraäänen. Toiseen päähän käytävää odottamaan ja heti kohta huudettiin nimeäni. Ultraääni huoneessa sain hetken odotella, kun vanhempi mies lääkäri tuli ottamaan ultraäänen. Ja hyviä uutisia! Ei mitään erikoista näkynyt kummassakaan: ei mammografiassa eikä ultraänessä. Lääkäri sanoikin, ettei sitä useinkaan voida sanoa mistä kipu johtuu, se on vaan ilmeisesti rintarauhasen hyvänlaatuista (hormonaalista) kipuilua, mutta pää asia, ettei mitään syöpään viittaavaa ole. Kiitos Herralle!







Sen jälkeen lähdettiinkin käymään ystävälläni ja miehellään kylässä. Menimme sinne kyläilemään ensimmäisen kerran, sen jälkeen kun olimme heitä muutossa auttamassa
olleet. Sieltä tullessa poikkesimme vielä kauppaan ja keskustaan.
Kotona ruuanlaittoa ja "päikkärit" tämän hoitolaisen kanssa :) Hänhän on meillä kaksi viikkoa hoidossa. On miehen perään enemmän, mutta kun mies oli yläkerrassa kissan kanssa, niin minunkin masu kelpasi nukkuma-alustaksi. :)















Tässä toinen kuva aamulta, kun mies oli jo mennyt alakertaan, mutta koiraneiti oli jäänyt nukkumaan minun seurakseni.















Tänään on taas lauluharkat, jonne menemme ystävän kanssa. Kunhan mies heittää minut ensin taajamaan, josta pääsen ystävän kyytiin. Iloista iltaa!


2 kommenttia:

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)