Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 14. lokakuuta 2016

Taas viikko perjantaissa


Ei mitään kummempaa ole tässä tapahtunut, niin ei ole oikein kirjoittamistakaan. Eilen oltiin lenkillä koirien ja miehen kanssa, metsätiellä jonka mies oli taas "löytänyt" juoksulenkillään. Mukavia syys-maisemia sielläkin oli.
Haittapuoli oli se, että lenkki päättyi isolle tielle, ja mies ei ollut tullut ajatelleeksi sitä, että Elmohan ei suostu isolla tiellä kulkemaan, kun autot pyyhkii kovaa vauhtia ohi...se kun pelkää kovaa meneviä autoja. Mies yritti vetää sitä väkisin eteenpäin, kunnes minä säälin Elmoa niin, että kannoin sen sylissäni kotitien haaraan. Kun tiedän miten se pelkää :( Raukka!
Hauska sattumus oli, että kun laskin sen maahan välillä, niin juuri siinä kohdassa oli 50 senttinen tielle pudonnut. Vähän kantopalkkaa :) Mies sitten talutti pikku-hoitokoiraa, joka ei yhtään autoja pelkää.
Loppupäivän oli kyllä selkä kipeä, kun on tuo alaselkä taas vaivannut.
Sain kuitenkin vähän ulkohommia tehtyä sen lenkin jälkeen: raivattua pois viimeisiä kesäjuttuja ja laitettua viimeiset kompostit. Talvella kun en kompostoi.Illalla järjestelin kankaitani ja tein vähän helmiaskartelua. Tässä syksyyn sopivia värejä kankaissa: punaista, keltaista, oranssia... Nuokin on kaikki ilmaiseksi saatuja kankaita ja alunperin otin osan noista siksi, että ajattelin tehdä syksyiset tyynyt...siitä on jo vuosia, vaan en ole saanut aikaiseksi... Paljon on kankaan paloja, vaan ei osaa niistä luopuakaan, kun joskus (toivottavasti) inspis iskee, niin sitten pitää olla kankaita.

Viikonloppuna tulee poikani käymään meillä, sitä ennen vielä tänä iltana käydään seurakunnassa. Nyt pitäisi laittaa jotakin ruokaa, eilen mies toi kaupungista leipä-kebabit lounaaksi, nam! Hyvää viikonlopun alkua!

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti selkäsi voi jo pian paremmin :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on vaivannut jonkun verran koko viikonlopun,mutta lainasin mieheltä villaista selänlämmitintä, niin lämpö on tehnyt hyvää :)

   Poista
 2. Kivan värisiä kankaita. Kiva ulkoilla kun on ollut päivät kauniita. Mulla täällä ei vielä kävely ole kummoistakaan, vaan käpsyttelen rollaattorin kanssa sisällä. Ei voi varata vielä molempien jalkojen päälle painoani. Tiedän mitä on selkäkipu, mutta välillä tekee jotakin, niin se unohtuu.

  VastaaPoista
 3. Hyvät, yhteensopivat värit kankaissa. Ole varovainen selkäsi kanssa. Jätä raskaat työt miehelle : )

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)