Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 31. lokakuuta 2016

Renkaan vaihtoa ja kuvapulmia


Tänään tuli vaihdettua talvirenkaat! Mieshän sen suurimman työn teki, minä olin vaan assistenttina. Piti kyllä enemmänkin auttaa alunperin, mutta selkä antoi oireita siitä, että ei parane sitä kovin rasittaa...varsinkin kun on yks sijaisuuspäivä tulossa keskiviikkona. Otin nyt tuon yhden päivän sijaisuuden, kun se oli lähi-päiväkodista ja päiväkodin johtaja soitti suoraan mulle :)
Lauantaina kävi keskimmäinen tyttöni meillä ja auttoi paljon tuon puhelimen kanssa, kiitos S :) Silloin oli kaunis ilma.
Kummallista muuten, nyt kävi tuon kuvan siirtämisen kanssa niin, että en saanutkaan sitä yksinään siirrettyä, vaan se sanoi tuovansa kaikki kuvat jotka kännykällä on, silloin painoin peruuta nappia. Kävin sitten ottamassa muutaman kuvan ikkunasta ja kokeilin uudestaan...ja sama juttu...en ymmärrä mikä siihen on tullut, kun aiemminhan sai tuotua vaan uudet kuvat :( No annoin sen sitten tuoda kaikki kuvat ja poistin sen jälkeen kaikki kaksoiskappaleet. Hitsi jos se rupeaa tekemään noin aina jatkossakin...mrr... Voisikohan siellä olla tullut niistä uusista asetuksista, joita tytön kanssa tehtiin, joku häiriö...


No, mutta tässä sitten pari kuvaa Elmosta pihalla, jotka siis äsken otin.
Sarjassamme "sitä otetaan mitä on" tein tänään keittoa. Paloittelin maa-artisokkaa, perunaa ja kaalia, vettä, lihaliemi- ja kasvisliemikuutiota kiehumaan, sillä aikaa ruskistin jauhelihan ja maustoin sen jauhelihamausteella, suolalla ja sipulijauheella. Sekoitin soppaan jauhelihan sekä (tähteistä) keitettyjä ruusukaaleja palasiksi pilkottuna ja vähän punajuurisosetta....yllättävän maukasta siitä tulikin :)


Näin tänään...mitäs huomenna...sen näyttää huominen.


1 kommentti:

  1. Noista kuvien tuonnista koneelle, niin mulla tekee kamerasta tuota samaa. On melkoisen ärsyttävää. Se tarjoaa nykyisin tuotavaksi osan vanhoistakin ja siihen vastaan tyhjennä. Sitten joudun valitsemaan napsuttelemalla jokaisen uuden kuvan.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)