Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Puhelin ongelmia , mutta kauniita kuvia :)Uuden puhelimen kanssa pähkäillessä on mennyt jo kerran ainakin hermot...vaan ehkä se siitä... Tänään olimme kylässä ystävällä, jolta sain sen puhelimen ja nyt hän näytti mulle vinkkejä, mitä tulee mistäkin. Kun tuohon ei ole suomenkielisiä ohjeita, muuta kuin netissä, josta pitäisi aina käydä katsomassa.
Johan se kerran lukitsikin itsensä ja vaati Puk-koodia, piti sitten käydä lähimmässä elektroniikka-liikkeessä kysymässä sen nuorilta miehiltä (mun mielestä nuorilta pojilta :) apua, ja sainkin :)

Tänään kävimme myös täällä, eli Kasvihuoneilmiössä puolimunkki-kahvilla, niinkuin mies sanoo.
Oli aika rauhallista noin aamupäivällä. Tuolla on minusta kaunista, ihanat nuo värikkät tuolit ja boheemi tunnelma! Ja tällä puhelimella saa mun mielestä kauniita kuvia...

Täytyisi ottaa ulkonakin kauniita ruskakuvia, vielä kun on hieno sää. Eilen tyhjensin paviljongin ja kukkapenkeiltä raivasin somisteita pois. Vesisaavi pitäisi vielä tyhjentää ainakin. Viikon päästä on se mammografia ja ultraääni-tutkimus....hitaasti aika menee nyt, vähintään puolet normaalia hitaammin, kun odottaa sitä tutkimusta. Rinta on ollut melkein koko ajan kipeä :(

Mutta kauniista syyspäivästä kiitetään ja toivotetaan teille sinne myös kaunista päivää! Klikkaa kuvat isommaksi :)


6 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia sillä tosiaan saa. Mulla on itselläni ihan näppäinpuhelin, mutta onneksi nuorimmatkin voi kysyä neuvoa nuorisolta, jos joku ongelma tulee. Minä en osaa kosketusnäytön kanssa vielä touhuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se onkin hankalaa varsinkin näin alussa, kun on tottunut näppäimiin, entinen känny oli osaksi kosketusnäyttö mutta myös näppäimet, niitä kaipaan :)

   Poista
 2. Todella ihania kuvia mutta oliko siellä jo silloin nuo ihanat värikylläiset tuolit kun yhdessä käytiin ?
  Mä en jaksa muistaa nyt.
  Sikäli se on hankalaa kun nyt sinäkin opit vain hipaisemaan puhelimen näyttöä mutta kun alat navigaattoria näppäilemään niin sepä ei toimikaan kuin kovaa painamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista oliko jo silloin nuo värikkäät tuolit, on ne kuitenkin jo aika pitkän olleet...

   Poista
 3. Kasvihuoneilmiössä on ihana tunnelma viherkasvien alla, kalusteet on huippua. Kuvat puhelimesi näköjään osaa ottaa, vaikka muuten temppuileekin. Ehkä yhteiselo alkaa siitä sujua paremmin - pian, toivottavasti!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)