Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 20. lokakuuta 2016

Kokoelmia ja muuta "lapsenmielistä"

Tänään kokeilin uutta kännykameraa yläkerran makkarissa/ompeluhuoneessa, samalla kun laitoin sinne tulen pönttikseen. Tässä lokerikossa seinällä esimerkiksi huvikseni keräämä pikkukannujen kokoelma, joka sai alkunsa kierrätyksestä löytyneistä parista kannusta. Kannatan pikkuisten esineiden kokoelmia, koska on niin pienet tilat :)
Niiden alla pikkuisia pulloja, pojan koulussa tekemässä vitriinilaatikossa, Maalasin reunat sinisiksi, että sopii tuohon lokerikkoon sekä alapuolella olevaan hyllyyn, jonka ostin joskus tuttavan pihakirppikseltä.

Siinä hyllyssä on kaikkea sekalaista. Esim. kesken jäänyt projekti valosarjan varjostimista (jogurttipurkeista).
Sängyn vieressä olevalla hyllyllä (joka samalla tekee yöpöydän virkaa) on pikkuisten keraamisten nallejen kokoelmani :) Se ei ole karttunut pitkään aikaan, vaan en ole siitä vielä raaskinut luopuakkaan...Sitten on tietysti nukkekoti, joka on kangaskaapin päällä), mutta siitä taidan tehdä oman postauksen, kun on niin monta kuvaa siitä.
Ikkunalla on kukkien lisäksi ikkunoiden välissä osa pullokokoelmaani :)Tämmöistä kuuluu makuuhuoneeseen. Vai pitäisikö sanoa "leikkihuoneeseen", kun on kaikenlaista "leikkisää" sinne kertynyt. Onneksi mies ei noista valita.

6 kommenttia:

 1. Hieno pikkuhyllykkö. Mulla on, jos en oo laittanut kierrätykseen, tuollaisia öljylamppuja. Pikku kannuja on virkatussa ketjussa, justa otin sen pois kierrtykseen menvästä laatikosta, jos kutenkin käyttäis ite jossain.
  Kyllä pitää saada välillä katsella jotain kivoja juttuja.

  VastaaPoista
 2. Kännykkäkameraa pitäisi muistaa useammin käyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kännykkä kamera on ihan hyvä, varsinkin kun ei ole mitään isoa kameraa...digikamera on, mutta kännykkä on aina mukana :)

   Poista
 3. Ihana kokoelma, juuri niin pieni tavara vie pienen tilan.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)