Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Aurinkoa ja askarteluaViime yönä oli pakkasta, aamulla oli vielä nelisen astetta ja ruoho sekä auton ikkunat olivat ihan jäässä. Usva levisi pelloille ja näin kolme peuraa ja yhden oravan :) Talitintit pyörivät aamulla tyhjän lintulaudan ympäristössä, niin pitihän minun viedä, aamutakki päällä, ensimmäistä kertaa tänä syksynä siemeniä lintulaudalle. Jo siellä ainakin kaksi tinttiä pyöri.
Usvan hälvettyä aurinko alkoi paistaa kunnolla. Kerkisin kyllä ottaa aamulla hetken "valohoitoakin" Raamattua lukiessani.


Tässä muutama päivä sitten Sari "Arjen iloja"-blogissa kertoili karkkipaperi-punonnasta. Siinä oli myös linkki ohjeisiin. Sari kertoi, että hän aina ajatteli, että karkkipapereita hän ei rupea keräämään, että siinä menee raja... Hymyilytti kun kuulosti ihan mun ajatukseltani :) Siitä huolimatta olin viime jouluna laittanut karkkipapereita (vai muovejako?), sellaisia kiiltäväpintaisia, pinkkejä ja sinisiä papereita säilöön. Kun ne vaan olivat niin kauniita. Harakka mikä harakka :)


Kaikkea pitää kokeilla. Niinpä menin sinne linkkisivulle katsomaan rannekorun ohjeen. Ja tässä tulos:


Tuskimpa sitä tulee käytettyä, mutta tulipahan kokeiltua. Ihan kivaa oli tuo punonta, paitsi että jouduin välillä käyttämään apuna pinsettejä, kun sen verran tumpelo-sormet on nykyisin. Jouduin laittamaan molempia värejä tuohon, kun muuten eivät olisi riittäneet paperit. Yksivärisenä olisi ollut hienompi. Yllättävän paljon karkkipapereita siihen meni.
Kaunista syyspäivää teillekin!

5 kommenttia:

 1. Tuota en tiennytkään, että niistä karkkipapereista voi jotain tuollaista värkätä. Olen luullut, että niitä vain kerätään. Hauskan näköinen tuosta tuli.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana rannekoru siitä tuli!! <3 Minua alkoi heti kiinnostamaan, että missä karkeissa on noin kauniit paperit? :)

  VastaaPoista
 3. Nämä paperit olivat muistaakseni Balladi-nimisten suklaa-konvehtien papereita, maut olivat mustikka ja vadelma, siitä värit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sesse! Täytyykin olla silmä tarkkana konvehtihyllyillä. :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)