Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Syysillan kuvia

Kävin vielä Elmon kanssa metsälenkillä,hyvin lyhyellä sellaisella. Hipsu lähti mukaan. Kävelimme ensin metsän umpeen kasvanutta polkua, kunnes tuli kaadettu puu polun kohdalle, jolloin piti siirtyä enemmän metsän puolelle. No sieltäkin löytyi toinen polku jota seurasimme. Aurinko oli alkanut loppupäivästä paistaa ja paistoikin kallioihin kaadetun metsän reunassa.


Tuo kaadettu metsäosuus on aika ärsyttävää kävellä, välillä risukkoista ja välillä märkää... sisukkaasti se vaan Hipsukin tuli meidän perässä :)
Taas tultiin joelle ja vanhalle sillalle ja sitten alkoikin mukavamman näköinen osuus, kun hakkuualue jäi taakse. Kuvia otin matkalla muutamia, joista näkee, että syksy on tullut tännekin ja värjännyt puiden lehtiäkin.

Kello oli noin 7n maissa kun tuolla lenkillä oltiin, mutta äkkiä se alkaa hämärtyä...nyt kello on puoli 8 ja sisällä olisi jo ihan hämärää ilman valoa.
Tosi ärsyttävä tuo "vika" mikä tähän koneeseen on tullut, että se ei meinaa kirjoittaa ä-kirjaimia. Hirveesti saa jälkeenpäin korjata, jos ei muista lyödä ä-kirjaimia tavallista napakammin...kun kirjoitin esimerkikisi hämärää, niin siihen oli tullut vain yksi ä eli hmär...ottaisittekos siitä selvää :)

Mutta nyt asiasta toiseen...tämä yläkerrassa ollut kukka, jota olen luullut posliinikukaksi lehtiensä takia, on nyt alkanut kukkia...tämmöisillä kukilla! Eli kysymys kuuluu, tietääkö kukaan mikä tämä kukka on? Kirkkaanpunaiset tuollaiset suipot kukat, en tiedä aukenevatko tuosta vielä lisää...nuppuja ainakin on vielä monta :)
8 kommenttia:

 1. Hei,
  kivoja kuvia olet taas räpsinyt. Kukkasi taitaa olla soihtuköynnös. - Mhy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos tiedosta! Ensimmäinen kerta kun kukkii tuo kukka, jonka alun olen jostain saanut aikaa sitten...

   Poista
 2. Hienosti luonnossa on jo ruskan värejä.
  Jokin soihtuköynnös kukka minustakin on. Niitäkin on erilaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä ruskaa alkaa olla...Kohtahan se alkaa jo lokakuu...

   Poista
 3. Tosi kauniita kuvia olen saanut luonnosta. Kyllä se pimeys vaan tulee aikaisemmin ja aikaisemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulee...kohta ollaan talvessa...

   Poista
 4. Hyvä kun sait tuolle kukalle nimen. Minulle se oli aivan outo tuttavuus. Siellä teillä on kyllä upeat ruskat kanssa; niin punaisenakin loistavat jotkut puut tai pensaat.

  VastaaPoista
 5. Ruskaa olimme molemmat kuvanneet :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)