Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 2. syyskuuta 2016

Syksy on alkanut...


...ja illatkin on alkaneet pimentyä.

Siitä aasinsilta tähän juttuun. Joskus,olisko vuosi-pari sitten, tein laukkuuni heijastin-sudenkorennon. Nyt se oli reissussa rähjääntynyt, helmistä oli pintakiilto karissut. Niinpä otin asiakseni purkaa koko korennon ja tehdä uuden. Entisestä otin vain siivet, siitäkin syystä, etten löytänyt heijastinnauhaa mistään. Kyllä sitä piti olla jäljellä, mutta ei vaan löytynyt. Liian hyvin olin ompelutavarat järjestellyt uusiksi :) Onneksi entiset siivet kelpasivat. Entisen liilan sijaan laitoin nyt luonnonläheisemmn värityksen. Sopii hyvin syksy/talvi laukkuuni.

Vielä kuljen kyllä limenvihreä kangas-olkalaukku olkapäällä, en vielä anna periksi syksylle. Tänään piti alunperin olla siivouspäivä, vaan ystävä soitti illalla, voiko hän tulla taas "puolimatkan krouviin" Turkuun mennessään. Toivotin tietysti hänet tervetulleeksi. Niinpä en aamulla ruvennut sen suurempia siivouksia tekemään, kuin että ravistin maton, lakaisin lattian ja pyyhin pölyt. Tuossa lattian lakaisun jälkeen hän soittikin, ettei jaksakaan lähteä niin pitkälle reissulle eilisen iltavuoron jälkeen, kun hällä oli vielä synttäreiden valmistelu huomiseksi....ymmärrän hyvin. Sanoinkin hänelle, että kyllä kannattaa ajatella itseäänkin.

Itse soittelin puhelin asioita, labratuloksista ja varasin ajan sokerirasitustestiin. Ensiviikolla on sitten ainakin kahtena päivänä asiaa terveys-asemalle...vanhuus ei tule yksin :) Toivottavasti ei ne sokerirasitustestin tulokset kovin korkealle nouse, paastosokeri nimittäin oli vähän koholla.

Hyvää alkavaa viikonloppua!

14 kommenttia:

 1. Toivottavasti on sokeritestin arvot kunnossa. Olet ahkera, kun pidät siivouspäiviä - mulla ei sellaisia taida olla ollenkaan ;-) Imuroin vain silloin, kun kissankarvoja on häiriöksi asti.
  Aivan ihana tuo heijastinkorento!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekisi mieli tehdä lisääkin noita korentoja...kun vaan löytäisin sen heijastinnauhan...vai pitäisikö ostaa uutta .. :)

   Poista
 2. Ihana heijastin!
  Minullakin on tänään ollut siivouspäivä.
  Toivottavasti tulee hyvät tulokset sokerirasitus testistä.
  Mukavaa viikonloppua sinne!☀️😊

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut siivouspäivä jo tällä viikolla, jotenka vain murut pöydän alta pois.
  Toivotaan ettei sokeriarvot nousisi.

  VastaaPoista
 4. Kaunis korento:) Toivottavasti on arvot kokeissa hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä toivomme. Meillä on suvussa niin paljon vanhuusiän diabetesta ollut...

   Poista
 5. Ihana korento <3
  Minullakin oli paastosokeri koholla, kahden tunnin arvo kuitenkin ihan ok. Nyt otettiin myös pitkäaikainen sokeri, eikä siinä ollut valittamista. Riittäisiköhän, jos tarkkailisi syömisiään?
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syömistä kannattaa tarkkailla ja liikuntaa lisätä ainakin itsellä :) Olen kyllä suht terveellisesti yrittänyt syödäkin...

   Poista
 6. Toivotaan ettei sokerit ole liian korkealla.
  heijastimet alkaakin olla jo tarpeellisia jos liikku pimeässä

  VastaaPoista
 7. Tuo nyt taitaa enemmänkin olla koriste, mutta onneksi mulla roikkuu siinä laukussa myös tavallinenkin heijastin. Hyvää sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 8. Erittäin kaunis heijastin. Olet tosi taitava : ) Reipasta mieltä sinne kokeisiin ja muutenkin hyvää syksyä : )

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)