Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 9. syyskuuta 2016

Siivouspäivä
Nyt se siivouspäivä oli sitten pakko pitää, kun viime viikolla jäi vaiheeseen... Onneksi oli/on kaunis piristävän aurinkoinen päivä, niin aamuväsymyksen jälkeen jaksoi aloittaa. Aamulla tosiaan heräsin tänään vasta puoli 9 maissa ja väsytti edelleen. Johtuneeko sitten siitä, kun eilen oli taas kipeä tuo polvi jonka kaatuessani silloin loukkasin ja se ilmeisesti oli jotenkin tulehtunut kun kuumotti. Onneksi mulla oli kotona tulehduskipulääkettä, niin otin semmoisen yöksi. Aamulla polvi oli yhtä "viilee" kuin toinenkin, mutta otin kuitenkin uuden lääkkeen ja hyvä onkin koska se kuitenkin on jonkunverran kipeä.


Nyt klo on jo 13 ja tämä keskikerros tuli siivottua, yläkerran jätin huomiselle. Pyttipannua laitoin lounaaksi ja söinkin, oli hyvää, mutta piti jättää myös isännälle :) Laitoin siihen aiemmin keittämieni viimeisten omien perunoiden loput, sipulin, kesäkurpitsan lopun (viimeinen sekin) ja eines-lihapullienloput. Mausteeksi suolaa ja pippuria.


Vaihdoin siivotessani vähän väritystä olkkarissa. Tykkäsin kyllä tästä sinisestä, mutta kun se ei enää niin sopinut vaaleisiin verhoihin. Ennenhän oli sini-vihreä-vlkoiset kuviolliset verhot.
Aurinko paistoi häiritsevästi juuri tuohon nurkkaukseen kuvatessa.

Mutta tässä sitten uusi väritys, vaaleampi. Kai sitä hetken voi pitää, ennenkuin tulee kurakelit ja Elmo hyppii kuratassuineen sohvalle...
Edesmenneen anopin virkkaama peitto ja tyttöni antamat tyynynpäälliset, torkkuhuopa vaihtui vihreään, kun matto on entinen vihreä. Molemmat torkkuhuovat,siis sekä entinen sininen ja tämä vihreä ovat kierrätyskeskuksesta jo aikoja sitten ostetut. Matto on kirppikseltä. Tuo syksyyn sopiva tammenterho-kuvioinen liina on myös kierrätyksesta. Ei mun sisustamiset tosiaankaan paljon maksa, niinkuin ei pukeutuminenkaan :) Ja kierrättäminen on minusta kiva juttu. Toivottavasti teistäkin :)
PS. Myös Kotimatkalla-blogissa pieni rohkaisun sananen.

6 kommenttia:

 1. Pidän myös kierrättämisesta, ei tule ostettua uutta. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Kauniit verhot. Peitto on arvokas, kun on käsin virkattu. Sopii hyvin väriensä puolesta, kunnes se kurakeli alkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, toivottavasti siihen menee aikaa :)

   Poista
 3. Kodikasta:) Onko tuo pienen valkoisen pöydän vieressä oleva kaarevapäälinen jakkara kenties ollut alunperin jonkun kampauspöydän ääressä? Minulla oli nuorena peilipöytä ja siihen kuului hieman tuontapainen jakkaara.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei aavistustakaan, jakkara tuli meille entisen (kesä)mökin mukana....saattaa hyvin ollakin.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)