Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 29. syyskuuta 2016

Sadetta !
Ulkona sataa ja tuulee...itsellä särkee päätä ja väsyttää....mutta kahvia on jo juotu, niin eiköhän se olo tästä piristy.
Tänään siivosin tätä alakertaa ja päätin, että olen saanut tarpeekseni näistä isoista kukista, jotka täyttävät kaappien päälliset ja pimentävät meidän pienet ikkunat. Näitä on kuusi kappaletta isointa ja laitoin ilmoituksen roskalava-ryhmään, että kuka haluaa pelastaa nämä kasvit...kyllä olisi ollut paljonkin ottajia, mutta nyt on ensimmäisen varaajan kanssa sovittu, että hän tulee huomenna hakemaan nämä. Odottelevat nyt puuhellan päällä.

Huomenna on tulossa myös ystävä poikkeamaan taas matkallaan. Siivotessani laitoin myös jo valmiiksi kirkasvalolampun paikoilleen, kun alkaa pimenemään tämä syksy. Eilen kävimme ajelulla naapurikunnassa. Kävimme myös siellä lähellä missä asuimme naimisiin mentyämme 15 vuotta sitten. Ei ihan siellä asti käyty, mutta nuorimmaisen silloisen eskari-talon näin....ei ilmeisesti ole enää siinä käytössä.
Kävimme myös entisellä suurkirpparilla, jossa mies oli aikoinaan töissäkin. Paljon oli pienentynyt se kirppis. Kahvit joimme siellä ja minä ostin tällaisen pehmoisen nahka (vai keinonahka?) laukun. Oli minusta kiva! Elmo oli meillä mukana reissussa, onneksi sillä ei tule huono olo autossa.

Eilen oli myös lauluharkat ja hyvät tarjoilut oli sinne pari naista järjestäneet.
Meidän pihalla oleva sähköpylväs oli kaatunut, minä en huomannut mitään, ennenkuin mies kaupungista tultuaan sanoi. Siinä oli ne linnunpöntötkin, onneksi ei enää asukkaita! Oli varmaan yöllä kaatunut, jos on tuullut. Nytkin tuulee.
Mutta iloinen olen siitä, että pariin päivään ei nyt ole ollut tuo rinta kipeä, siitä kiitos Herralle! Jaksaa paremmin odotella sen pari viikkoa kuvauksia :)
4 kommenttia:

 1. Minäkin laitoin muutama päivä sitten muutaman kukan pois, mutta siitä syystä, että niissä oli kirvoja. Ilmeisesti ulkokukkasista peräisin. Olisihan niitä voinut mäntysuovalla käsitellä, mutta en viitsinyt moiseen ruveta. Kaunis muuten tuo sinun laukkulöytösi. Ja hyvä, että se kipu on hellittänyt otettaan.

  VastaaPoista
 2. Kyllä viherkasvit aina kaupan käy, jopa kirppikselläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin kaikki nuo saanut ilmaiseksi, niin samalla "hinnalla" saa mennä eteenpäinkin :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)