Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 17. syyskuuta 2016

Neuvoja tarvitaan ??


Neuvokaas ystävät tyhmää, että onko joku muuttunut siinä suhteessa kun ennen kun halusin jonkun blogin lukijaksi, riitti kun klikkasin "liity lukijaksi" tai "Lue" linkkiä, niin siitä pääsin lukijaksi kyseiseen blogiin nimellä Sesse.
Nyt kun olen löytänyt hyviä blogeja, niin aina kone ehdottaa, että liittyisin ihan omalla virallisella nimelläni lukijaksi, vaan mieluummin käyttäisin nimimerkkiäni niinkuin muutkin....Mistä tämä johtuu ja mitä voin asialle tehdä?? Auttakaa, ettei mene kivat blogit sivu suun...tai oikeastaan silmien :)
Ja, please, selittäkää kansantajuisesti, että meikäläinenkin ymmärtää :D
Ps. Kuva on vanha.
5 kommenttia:

 1. Kävin ihan kokeillakseni liittymässä lukijaksi uuteen blogiin. Ei se minulla ehdottanut muuta kun Tillariina K:ta ja suluissa oli mun sähköpostiosoite. En siis osaa auttaa.

  VastaaPoista
 2. Tiedän tuon saman ongelman. Luulisin, että se on jotain näitä googlen juttuja. Mullakin on niin, että se usein menee omalla nimellä. Joskus on ihan tällä nimimerkilläkin. Ja jossain on niin, että on nimimerkki, mutta ilman kuvaa... Siinä on useampia vaihtoehtoja kuinka sen liittymisen voi tehdä (joita en tässä ulkoa muista, kun olen katsonut niitä bloggerin ohjeita). Joskus johonkin tuli mun oma nimi ja onnistuin jossain tietyssä paikassa vaihtamaan sen nimimerkiksi. Yritän setviä asiaa minäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin kokeilla aamulla itsekin näitä juttuja, mutta en sen viisaammaksi tullut. Se ainakin on mahdollista, että rupeaa jonkin blogin lukijaksi nimettömänä, jolloin luettavassa blogissa ei näy mitenkään se, että on sen lukija. Omaan lukuluetteloon sinne blogin hallintapaneeliin ne tekstit kuitenkin tulee kuten muutkin. Ja tämä lukijaksi rupeaminen pitää tehdä siellä omassa lukuluettelossa lisäämällä sinne se blogin osoite.

   Poista
 3. Kyllä se nyt kuitenkin onnistui Sesse-nimellä...ota näistä nyt selvää :D

  VastaaPoista
 4. En osaa sinua nyt auttaa, mutta nämpä bloggerin temput ovat kovin toisaikaisia. Yhtenä päivänä joku onnistuu, toisena taas ei. Onneksi ongelmasi näyttää ratkenneen.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)