Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Mietintää yössä


Viime yönä heräsin yöllä ja rupesin taas miettimään ikäviä asioita...ei sais, koska sitten ei ainakaan saa nukuttua. Rintakin särki ja tuo olkapää oli edelleen kipeä. Kävin vessassa ja mieskin heräsi, juteltiin vähän ja mies ehdotti, että laittaisin hengellisen levyn soimaan hiljaiselle... Kävin kuitenkin ensin syömässä kupillisen jogurttia, kun illalla ei ollut tullut paljoa syötyä, muuta kuin hengellistä ravintoa, kun olimme olleet siellä Sittenkin toivoa-tilaisuudessa.
Meillä on ollut jo aika viileää sisällä, kun ei olla vielä lämmitety ollenkaan. Olinkin illalla laittanut yöpaidan päälle pitkän villatakin. Niinpä oli alakerran reissun jälkeen kiva vielä lisäksi kietoutua peittoon ja rauhoittua Nina Åströmin levyn Avoin taivas-kuunteluun. Ja siihen se uni sitten taas tulikin. On minulla viisas mies :)

Mies myös ehdotti yöllä, että menisin yksityiselle lääkäri-asemalle mammografiaan, että pääsisin nopeammin, eikä tarvitsisi miettiä tuota rintaa. Mutta kun se on tietysti myös raha kysymys sekä se asia, että jos siinä olisikin jotain, niin miten sitä kautta sitten pääsisi takaisin kunnalliselle puolelle hoitoon...en tiedä. Ehkä odotan kuitenkin sen kaksi ja puoli viikkoa, kun aikakin on sinne yleiselle puolelle jo varattu.


Kotimatkalla-blogiin kirjoitin aamupäivällä postauksen, kun olin yhtenä päivänä tutkinut Ilmestyskirjasta Johanneksen kirjeitä eri seurakunnille. Sitä voi käydä lukemassa siitä blogista. Linkki sinne on tuossa oikealla puolella :)
Ulkona on harmaata, en ole tänään ollut ulkona. En ole myöskään ottanut uusia kuvia. Voisin täältä tietokoneen albumista laitta jonkun kuvan tänne piristykseksi, ettei tule yhtä harmaa kuin sää...


Tässä kuvassa on ainakin ollut kirkasta :) Mukavaa sunnuntaita teille!

6 kommenttia:

 1. Mikä siinä onkin, että kun yöllä herää, niin helposti ajatuksiin tulee ne vähemmän mukavat asiat. Itsekin edellisviikolla valvoin yhtenä yönä pari tuntia ja murehdin kaikkea; raha-asioita, lapsen kouluasioita, parisuhdetta jne. Uni ei tullut sitten millään, ei ollut hyvä olo aamullakaan, kun töihin piti lähteä.
  Sinulle lämpöisiä ajatuksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina :) Itse en ole "onneksi" töissä, niin voi aamulla sitten nukkua pitempään...

   Poista
 2. Yön hiljaisuus ja ikävät asiat ei ole mukava yhdistelmä. Mikään ei riko silloin sitä ikävää ajatuskehää... Päivällä helpommin saa muutakin ajateltavaa. Siitä sun miehesi neuvosta, niin voisihan sitä sieltä tk:sta tai yksityiseltä kysyä, että miten sitten hoitoasiat menisivät, jos yksityisellä ensin käy ja onkin tarvis enempiin käynteihin. Kunpa sitä tarvetta ei ilmenisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä olen kuitenkin ajatellut odottaa nää reiu pari viikkoa, vanhoista muistiinpanoista luin, että silloin aikanaan kun rintasyöpään sairastuin oli mennyt kolme viikkoa ennen kuin pääsin mammografiaan ja ultraääneen, ettei tämä mitään uutta ole :)

   Poista
 3. Joo, välillä tulee yöllä mietittyä kaikki mahdolliset synkkyydet. Voimia odotukseen. Toivottavasti kaikki on hyvin.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)