Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Mekko(ja)
Joskus aiemmassa postauksessa on näkynyt yksi harvoista mekoistani, katson jos löydän sen kuvan vielä...Kyllä se kuva oli tuolla blogi-arkistossa, vaan ei suostunut siirtämään sitä... No, nyt kuitenkin sain. Tämä on lyhythihainen, tuossa kuvassa vaan tuo jakku pällä. Kangas on 95 % viskoosia ja 5 % elastaania. Valmistuttaja on Tokmanni Oy ja merkki Arkade.
Tuon mekon löysin aiemmin kirppikseltä, siinä on tummansinisellä pohjalla valkoisia kukkakuvioita. En muista enää, paljonko siitä maksoin, mutta ei se kumminkaan paljoa ollut. Olen tykännyt siitä.
Tämä oli vaan pohjustusta aiheesta. Nyt eilen löysin nimittäin samalta kirpparilta hieman samantapaisen mekon. (Onkohan liiankin samanlainen...) Tässä mekossa on mustalla pohjalla harmaita kukkakuvioita. Mekko on hihaton, mutta paksumpaa kangasta kuin edellinen, eli voisi pitää vaikka liivihameenakin. Hintalapussa luki vintage-mekko ja hinta oli 2,50 e. Tämän mekon kangas on 100 % puuvillaa, valmistajasta/valmistuttajasta en saanut selkoa...merkki on Daxon.
Tietysti sitäkin voi pitää myös vaikka tämän "tuunaamani" jakun kanssa :)


Mitenkä lienen muutenkin viehättynyt noihin pieniin kukkakuvioihin, sillä minulla on myös kaksi puolihametta, joissa on kukkakuviot, toisessa mustalla, toisessa tummansinisellä pohjalla. Olen tainnut nyt jämähtää noihin :)

Anteeksi huonot kuvat, täällä on kyllä tosi vaikea ottaa peilistäkään kuvaa, kun joka puolella on ikkunoita ja muutenkin on pienet tilat. Ja kännykllähän nämäkin on otettu. Tuo vanhempi kuva on paljon parempi, kun on kauempaa otettu ja liekö otettu digikameralla...

5 kommenttia:

 1. Oikein kivat mekot, hieno löytö!

  VastaaPoista
 2. Kaunis mekko, ei tartte tuunailla. Eikä hintakaan ollut paha.

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanat mekot! Pikkuiset kukkakuviot on minustakin kauniita, niin klassisia.

  VastaaPoista
 4. Minusta ei yhtään haittaa vaikka on kuvioinniltaan samantapaista. Kannattaakin suosia sitä, mistä tykkää. Hyvät löydöt pienellä rahalla ja minusta tuo valkoinen jakku sopii noihin hyvin:)

  VastaaPoista
 5. Nyt vasta "huomasin", että kännykällähän tuo yläkuvakin on otettu, kuva sen todistaa, hyvä minä :D hah-haa...

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)