Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Lyhdyn koristelua

Tänään mies tuli nokosilta yläkerrasta ja sanoi että "nyt on jotain hullusti kun sä et ollutkaan täällä", näyttäen tietokonetta.... Höh, enhän mä nyt jatkuvasti koneella ole! Minä olin tekemässä tätä: Vanhasta kynttilälyhdystä oli lähteneet entiset värit (keltainen ja punainen) pois noista ruuduista, niin olin päättänyt kokeilla aikaa sitten ostamiani lasivärejä siihen.


Ensin putsasin lyhdyn rätillä ja vanhalla hammasharjalla. Sitten vaan maalaamaan. Aloitin sinisellä keski-yläruuduista ja mun tuli mieleen kirja "Sininen linna" ja ruudut alkoivat näyttää linnantornin katolta. Niinpä maalasinkin lyhtyyn vastakkaisille sivuille siniset linnan tornit, joissa palaa valo.
Ja taas toisille vastakkaisille puolille vihreät linnan tornit.Aamupäivällä oltiin taas jakamassa TV7-lehtiä naapuri-paikkakunnalla. Komea sää oli ja kiva kävellä raikkaassa aamussa. Elmon olimme jättäneet nyt kotiin. Olimme kierroksen lähes viimeisillä postilaatikoilla laittamassa lehdet ja käännyimme takaisin, niin eräs vanhempi nainen oli haravoimassa hiekkakäytävää rivitalon pihassa ja kun menimme ohi, sanoi meille: Mitäs te oikein tutkitte ihmisten postilaatikkoja? "Me jaettiin lahtiä" sanoin minä. "Jokaiseen laatikkoon katsoitte" sanoi hän ja jatkoi : "Lehdessä oli, että täällä on huijareita liikkeellä. Taidatte kuulua samaan porukkaan. Tutkivat ihmisten laatikkoja."
No me toistimme, että jaoimme vaan lehtiä. Ja jatkoimme matkaa. Sanoin miehelle myöhemmin, että toivottavasti musta ei tule koskaan noin ynseää ihmistä.
Kävimme sen jälkeen vielä syömässä rulla-kebabin puoliksi, tosi iso rulla, ihan hyvin riitti puolikas rullaa omalle lautaselle ja kummallekin oma maito. Ja jälkkäriksi kahvit.


Huomiselle päivälle on luvattu vielä lämmintä, perjantaille sitten jo vain 13 astetta... Voi sentään, nytkö se syksy tosissaan tulee :( Tänään meni kaukana kurkiaura, kurkien huutelu vain kuului jo kaukaa ennen kuin näkyi itse aura pienenä, elikkä hyvin kuului äänet.

Hyvää keskistä viikkoa!

4 kommenttia:

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)