Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 26. syyskuuta 2016

Lenkki löytöjä

Aamulla käytiin taajamassa ja samalla käveltiin pieni lenkki. Erään tien vieressä olevan talon pihassa oli roskalavan vieressä kaikenlaista tavaraa ja siinä kyltti: Saa ottaa.
No tottakai meidän piti heti kurkata mitä siellä on. Ensin minä jäin tielle pitämän Elmoa kiinni ja mies meni tutkimaan.... mies otti tämän lampun ja vielä pakkauksessa olevan hengityssuojaimen. Lamppu oli aika likainen ja mies sitä ehkä suunnitteli autotalliin "verstaalleen".... "mäkin tarviisin ompelukoneelle tuollaisen" totesin minä. "Kyllä sä saat tän" sanoi mies. Jee! Kotona tarkistin ensin lampun toiminnan ja sen jälkeen putsasin lampun kostealla taikasienellä ja talouspaperilla.

Siisti tuli! Nyt se on jo ylhäällä ompelu valona :)Tuo oli hyvä löytö, aiemmin mulla oli vaan tavallinen pöytälamppu ompelukoneella ja lisäksi toinen katosta roikkuva lisävalo, ja silti tuntui että olisi monesti kaivannut lisävaloa.


Olin sitten vielä vuorostani minäkin käynyt katsomassa tavarakasaa, vaan en kuitenkaan ottanut kuin tällaisen lankapakkauksen.Tuo on tuollaista ohutta, ehkä jotain kanavatyö tms. lankaa. Joita en kylläkään osaa tehdä, mutta kokeilin lankoja...kun mulla oli jossain vanhoissa ohjeissa jouluisia pieniä ristipisto-kuvia, niin ajattelin, että niitä jos osaisi tehdä, niin voisi vaikka laittaa omatekoisiin joulukortteihin... Sydäntä ja kuusta jo kokeilin.


Tavaraahan siellä oli kaikenlaista pyykkikorista, tunkista, leluista kirjoihin ym. Vaan kun on itselläkin joka paikka täynnä tavaraa...
Näimme taajamassa myös ilmoituksen ensi viikonlopun peräkontti-kirppiksestä täällä lähistöllä. Sinne voisi itsekin mennä myymään jotakin, jos olisi hyvä sää...jotain ohjelmaakin siellä on luvassa ja kahvio.

6 kommenttia:

 1. Hyvä työvalaisin tuollainen, olipa hyvä että kurkistitte lavalle! Ei ikinä voi tietää mitä aarteita siellä on.

  VastaaPoista
 2. Itse asiassa ne olivat lavan vieressä oikein tyrkyllä ja iso "kyltti" vieressä, että saa ottaa :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on hyvä keino päästä ylimääräisestä tavarasta.
  Pitäiskö tota kokeilla omille tavaroille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin voisin kokeilla omille tavaroillekin, jos asuisi vähän enemmän liikepaikalla, kun nyt asuu maalla pikkutien varressa, niin ei sitä kukaan huomaisi, pitäisi laittaa ilmoitus siitä johonkin, esim. netin Roskalava-ryhmään ...

   Poista
 4. Tehän teitte hyviä yllätyslöytöjä:) Mulla oli joskus pöydälläni tuollainen valaisin. Siinä on hyvä juuri se, että sen voi kääntää osoittamaan juuri oikeaan kohtaan, kuten vaikkapa just siihen ommeltavaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lamppu oli kiva yllätys eiliselle päivälle ja itse asiassa iltakin meni mukavasti, kun harjoittelin niitä ristipisto-juttuja :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)