Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 23. syyskuuta 2016

Kylmenevääkö?

Tänä aamuna tuntui aika viileältä ja huomasinkin, että nytkin mittari näyttää vain reilu 10 astetta.Oli jotenkin sellainen kostean kylmä. Taivas onkin nyt kauttaaltaan pilvessä.
Niinkuin kerroin aiemmin, niin taas on tullut uusi terveyden huolenaihe, niinpä taas matkasin lääkäriin ... ja sain onneksi lähetteen jatkotutkimuksiin. Tosin vasta kahden ja puolen viikon päähän sain niihin ajan, joten pähkäileminen omassa päässä jatkuu. Kun itsellä on taustalla tuo rintasyöpä, niin on tavallista herkempi kaikille oireille, jotka vähän sinne päin viittaavat.


Tänä iltana mulla on toisen pyhäkoulutädin kanssa Pyhis-vuoro seurakunnassa. Aatamin ja Eevan tottelemattomuudesta on aihe ja mulla opetus-osuus. Onneksi mulla on joskus aiemmin tekemäni paratiisin puut hedelmineen säilössä, samoin kuin Aatami, Eeva ja Jumala :) Siinä mielessä pääsen helpolla. Toista juttua varten tein jo "hymynaamoja".


Huomen illalla onkin Mahdollisuus muutokseen- missiossa Sittenkin toivoa-tilaisuus, jonne aiomme mennä. Nyt täytyy laittaa perunat kiehumaan. Joten kirjoitellan taas!

4 kommenttia:

 1. Voi, kunpa saisit tuon kaksi ja puoli viikkoa olla niin, ettei huoli jatkuvasti painaisi mieltä! Toisaalta jo se saattaa olla vähän helpottavaa, kun on jo aika kuitenkin saatuna, että homma on ikäänkuin jotenkin hoidossa jo... Ja ainakin Taivaallisen Isän hoidossa kumminkin! Vaikka ei siltä välttämättä tuntuisikaan... Onnistunutta pyhäkoulua ja Mahdollisuus muutokseen -iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Taivaan Isän kädessä kumminkin :) Pyhäkoulu meni ihan kivasti, vaikka oli peräti 13 lasta, luultavasti eniten tämän syksyn kerroista...ja onneksi oli meidän lisäksi yksi äiti ja yksi mummo auttamassa pienimpiä myös :)

   Poista
 2. Tiedän kuinka pitkä tuo aika on odottaa. Varsinkin kun on sairautta ollut. Toivon sinulle Siunausta ja jaksamista edelleen. Toivon myöskin että ajatukset olisivat välillä jossakin muualla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On se kurja kun ei nopeemmin pääse, mutta tuo oli eka vapaa aika sinne... Kyllä sitä täytyy yrittää muutakin ajatella välillä...

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)