Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 1. syyskuuta 2016

Kolahti!Tämän olisin voinut kirjoittaa Kotimatkalla-blogiin, mutta yhtä hyvin tänne. Mulla on ollut sen "masennusvaiheen" jälkeen olo, että syytän itseäni kaikesta...miten olen niin toivoton tapaus, ei kukaan voi olla näin huono ym vastaavaa... Olen miettinyt onko se vaan joku mun "yliminä" kun syyttää koko ajan vai onko Jumalakin minulle vihainen...
Tänä aamuna luin Raamatusta kohdan joka "kolahti" minuun hyvällä tavalla. Siksi halusin jakaa sen tännekin. Se on Hebrealaiskirjeen kohta, neljäs luku ja jakeet 15-16: "Eihän meidän ylipappimme ole sellainen, ettei hän voi sääliä meidän heikkouksiamme, sillä hän on ollut kaikessa kiusattu samalla tavoin kuin mekin, kuitenkin ilman syntiä. Käykäämme siis rohkeasti armon valtaistuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon avuksemme oikeaan aikaan." Raamattu kansalle-käännös.Sitten asiasta toiseen. Kun sain ompelupöytäni järjestettyä, niin tänään piti sitten jatkaa olohuoneen puolella. Olohuoneessa on nimittäin yksi lipaston laatikko, jossa myös on ompeluun liittyviä tavaroita, niinpä raivasin sieltäkin kuminauhat, kangasnauhat, tarranauhan ym jotka vein ylös ompelunurkkaukseen. Laatikkoon jätin vain vaatteiden pika korjauksissa, napin ompeluissa jne tarvittavat tavarat.
Olohuoneessa on myös askartelutavara-kaappi, josta löytyi myös jonkun verran ompeluun liittyvää tavaraa, nekin vein ylös nappirasiaa lukuunottamatta. Samalla sain senkin kaapin siivottua. Yritän nyt pitää ompelutavarat erikseen, samoin neulonta- ja virkkausjutut ja langat (niille on pikkuhuoneessa kaappi) ja askartelutavarat edes jonkinlaisessa järjestyksessä, vaikka niitä on kyllä kaapin lisäksi myös pikkuhuoneen hyllyissä. Helpointa (ja toisaalta taas vaikeinta) olisi luopua suurimmasta osasta... vaan kun niitä voi tarvita :) Tiedättehän mikä on romun määritelmä: "Romua on se, jonka vihdoin hävität pois ja kahden viikon kuluttua sitä tarvitsisit."


Tänään tein ruuaksi pizzaa ja salaattia, olipa hyvää :) Sen jälkeen lähdettiin ostamaan moottorisahaan uutta laikkaa ja ketjua, samalla reissulla käytiin halpis-kahviossa pullakahvilla. Eipä muuta.
Ps. Tämän päivän kuva ei ole suinkaan meiltä päin, vaan syyskuun kuva pikkuhuoneen kalenterista :D

4 kommenttia:

 1. Älä itseäsi syytä mitä et ole tehnyt tai olet tehnyt. Luota vain Jumalaan, hän sinut on luonut juuri sellaiseksi kuin olet. Ole siitä ylpeä ja kiitollinen.
  Sinä olet jo siivoskellut, minä olen vain pyykin viikannut ja istunut koneella.
  Kiitollinen silti olen juuri tästä hetkestä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tuija rohkaisevista sanoistasi :)

  VastaaPoista
 3. Minusta tuossa Tuijan kommentissa on niin hyvin sanottu asia, etten rupea siihen mitään lisäämään. Tuo sinuun hyvällä tavalla kolahtanut raamatunkohta, on kyllä lohdullinen ja minullekin mieluinen. Hän tietää heikkoutemme ja puutteemme!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)