Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Kesän viime kukat ja vaatekaappia

Kiitos vaan teille, jotka yrititte auttaa tuossa bloggeri ongelmassa, itse asiassa se nyt onnistuikin nimimerkillä kirjautuminen :) Nää vaan joskus menee "yli hilseen" nää tietokone jutut.
Ystävä tarjosi mulle vanhaa kännykkäänsä, se olisi sellainen isompi ja nykyaikaisempi (?), mutta kun se on Samsung, jota mulla ei ole koskaan ollut...kauhistuttaa sen opetteleminen...kun olen vannoutunut Nokialainen ollut....niin en nyt tiedä haluanko sen.
Toisaalta mun kännyyn on tullut esim. sellainen vika, että jos haluan poistaa esim. jonkun kuvan, niin välillä saan tökkiä sormella monta kertaa, ennenkuin se suostuu poistamaan kuvan ja pelkään sen hajoavan jossain välissä, hmmm... Niin siinä mielessä hyvään aikaan ystävä sitä tarjosi tietämättä mitään mun vanhan kännyn ongelmista. Ja olishan siinä varmaan vielä parempi kamerakin.


Eilen raivasin vaatekaapistani pois caprit, sortsit, hihattomat yöpaidat yms. kesä vaatteita. Samalla päätin siivota sen, vaikka tosi hyvin on sen Marie Kondon (eli Konmarin) järjestyksen summittainenkin noudattaminen pitänyt vaatekaappini melko hyvässä kuosissa.
Nuo ikivanhat muovikorit, jotka meinasin jossain välissä jo hävittää,(eli taas totesimme, että aika tavaran kaupitsee), on olleet juuri sopivat paidoille (yhteen pitkähihaiset, yhteen lyhythihaiset ja yhteen topit), yöpaidoille, alusvaatteille ym. Siinä Konmari-tyylissähän taitellaan vaatteet ja asetetaan ne sivuittain riviin, jolloin päältä jo näkyy mitkä vaatteet siinä on ja minkä haluaa ottaa.
Housuripustimia, joissa on useampi tanko kussakin, mulla on kolme, joista yksi on ollut nyt tyhjänä ja niistä kahdesta toisessa on tarkoitus olla farkut ja toisessa vapaa-ajan housut (eli verkkarit, trikoot, college-housut ym.)


Tuo sivuttain asettelu on ollut tosi hyvä idea kaapin siistinä pitoon, vaikken välttämättä kaikkia Konmarin ohjeita noudatakkaan...esim. tavaran runsasta vähentämistä ym.Kun ajattelee, että kun tähän muutettiin, niin vihasin tuota vaatekaappiani ja se oli aina sekaisin.... Nykyisin olen ihan tyytyväinen siihen :) Tosin siihen auttoi myös tuo itse tuunaamani hylly. Tapetilla päällystetyt hyllylevyt ja tiiliä. Tässä siitä vanha kuva arkistosta.
Tänään olin ystävän kanssa seurakunnassa, menimme hänen autollaan Miehellä on ollut niin paljon menoja ja on vielä illalla menossa sählyä pelaamaaan, niin hän jäi kotiin. Mekko-linjalla olin tänään. Onhan mulla tuollainen punainenkin jakku, tyttären entinen. Laitoinkin sen nyt mekon kanssa ja itse tekemäni värikkäät puuhelmet. Tässä pikakuva ennen lähtöä :)

6 kommenttia:

 1. Nuo kopat ovat mainioita. Meillä on se ainut huonopuoli ettei mahdu kuin yksi koppa ja sitten jää tyhjää tilaa sen viereen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja varsinkin se kun taittelee vaatteet sivuttain, eikä niinkuin ennen päällekkäin...sieltä kun välistä yhden vaattee otti, niin koko kasa oli sekaisin... :)

   Poista
 2. Punaiset yksityiskohdat oli kiva lisä asuun:) Vaatekaappi sulla onkin hyvin järjestyksessä. Samaa en voi sanoa omastani, sillä se on aina sekaisin. Kun näin tuon sun tämän juttusi aloituskuvan blogini sivupalkissa päälimmäisenä, se kiinnitti heti huomioni kauneudellaan. Ja lähempi tarkastelu toikin näkyviini yksityiskohtia, jotka oli kiinnostavia kauniiiden kukkien lisäksi. Juuri olin omassa blogissani kirjoittanut kommenttivastausta ja siinä sivuttiin Israel-asiaakin. Ja sitten nuo lasilinnut. Mullakin on vihreä ja sitten valkoinen. Sen valkoisen sain aikanaan yhdeltä tutulta kun olin käynyt kasteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Israelin lipun saimme vähän aikaa sitten ystävältä, lasilinnuista sain vanhimmalta tytöltä tuon sinisen (olikohan siihen aikaan kun mulla oli se rintasyöpä), itselleen hän oli ostanut tuon vaaleanpunaisen, jonka vuosia myöhemmin antoi senkin minulle. Vaaleansininen pieni lintu on myös eräältä ystävältä, hänen sukulaisensa entinen.

   Poista
 3. On kiva fiilis kun saa siivottua paikkoja. Minäkin kävin vähän aikaa sitten läpi vaatekaappini ja laitoin kesäjutut sivuun ja syksyjutut tilalle. Seuraavana vuorossa on liinavaatekaappi ja sitten keittiön kaapit. Syyssiivousvimma iski ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen vaatekaapin lisäksi siivonnut kuistin ja seuraavaksi on suunnitteilla eteisen siivous :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)