Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 19. syyskuuta 2016

Kaunista päivää ystävät!

Tänä aamuna heräsin siihen, kun mies soitti hälärin alakerrasta. Kello oli jotain puoli 9 maissa ja kun mulla oli aika terveysasemalla kymmeneltä, niin herätti varmuuden vuoksi... Ei mulla ollutkaan kello soimassa, kun ajattelin herääväni itsekin ajoissa.
No, sen terveysasema käynnin jälkeen menimme kahvilaan (kuten usein terveysasemalta tullessa, kun siinä on hyvä kahvila matkan varrella). Pelkät kahvit nyt kyllä riittivät. Kovasti asiakkaita olikin nyt siellä.

Läksimme kotiin päin kiertotietä ajatuksena samalla jakaa muutamat Kylätalon tilaisuuden kutsut postilaatikkoihin. Siellä päin on yksi pieni kyläkauppa, jossa menimme myös käymään ja samalla huomasimme kesäkirppiksen ulkorakennuksessa olevan vielä auki :)
Sinnehän sitä pitikin mennä katselemaan...ja niinhän siinä kävi, että mukaan tarttui tällaisia löytöjä:


Maatuskat, 0,30 e kpl. Molemmat olivat siis ihan yksittäis kappaleita. Pienempi oli joku helistin tai marakassi, koska siinä oli käden sijana tappi ja sisällä heliseviä, jotka paljastuivat herneiksi, kun otin tapin pois, niinkuin olin alunperinkin suunnitellut. Nyt ne ovat kuin äiti ja lapsi.


Ruskea ohutta vakosamettia oleva Benettonin pusero maksoi euron ja tykästyin sen 70-lukua muistuttavaan ulkomuotoon ja kaula-aukon kirjailuihin. 3/4-pituisissa hihoissa oli myös kivana yksityiskohtana rypytykset ja nauhat. Ajattelin sen sopivan ruskean puolihameeni kanssa. Ongelma oli siinä, että kun sovittamatta sen ostin, niin se olikin vähän rinnasta tiukka.Saa nyt nähdä tarjoanko sitä eräälle ystävälle, jonka tyyliin se sopisi hyvin, mutta onko se hänellekin tiukka...hmmm... Tai sitten kehitän siitä jotain...onko hyviä ideoita?


Vielä ostin 4 e maksavat talvisaappaat, kun ne oli turkisvuoriset ja sopivat. Pähkäilin niiden ostamista, mutta mies sanoi, että kannattaa varmaan ostaa... No minähän yllytyshullu ostin :) Vaikken olisi välttämättä tarvinnutkaan.


Tänään olin taas farkkulinjalla, kuten näkyy. Tuo roosanpunainen villatakki oli tämänpäiväisiä ostoksia lukuunottamatta uusin kirppis ostos. Maksoi 1-2 e, en tarkkaan muista. Ja sattumalta oli jo aikaisemmin mulle tullut muistaakseni jostain kirppiksen ilmaistavaroista saman värinen toppi, niin hyvin sopivat yhteen :)

Heippa!

8 kommenttia:

 1. Hyviä ostoksia olet tehnyt. Toppi ja villatakki sopivat yhteen, mitenkä olikin samanväriset ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sitä joskus tulee kivoja sattumia :)

   Poista
 2. Minustakin tuo sinun farkkuasusi on oikein pirtsakka:) Ja niin kivat löydöt sulla oli nytkin. Harmi, että tuo kaunis pusero oli vähän niukka kooltaan. Nuo maatuskat on ihania. Meilläkin niitä muutamia on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin itsekin tuosta farkkuasusta ja tuo topin ja villatakin väri on ihana! Maatuskat on joo kivoja, meillä niitä ei vielä ollutkaan (paitsi nuorimman venäjän presidentit- "maatuskasarja", jonka hän sai lapsena yhdeltä venäläiseltä mieheltä...nyt ne on hällä omassa yksiössä :)

   Poista
 3. Kivoja löytöjä olet tehnyt! 😊 Olisipa kiva omistaa maatuskasarja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle taas tuli halu kerätä erilaisia maatuskoja :)

   Poista
 4. Kivoja kirppislöytöjä! Voisikohan sen tiukan puseron avata alas asti ja ommella sivusaumat. Sitten sitä voisi käyttää sellaisena avonaisena jossa on vain tuo solmimisnauha kaula-aukossa ja alle joku toppi tms. Vaikea selostus, toivottavasti ymmärsit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta, ymmärsin kyllä mitä tarkoitat...katsotaan nyt mitä siitä kehittyy:)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)