Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 8. syyskuuta 2016

Aurinkoisena syysaamuna









Tuosta edellisen postauksen ensimmäisestä kuvasta tuli mieleen, että kun meidän pienessä eteisessä on viisi ovea eri suuntiin (eli sinne ei paljon muuta mahdukkaan kuin ovia!), niin joku naapuri kerran sanoi, että silloin kun tämä talo oli myytävänä, hän meinasi tulla katsomaan tätä, mutta kun pääsi eteiseen asti ja joka puolella oli ovia, niin kääntyi ulos takaisin :D Ne eteisen ovet menevät keittiöön, kellarikerrokseen, yläkertaan, kuistille ja isoon eteiskomeroon.
Tuossa kuvassakin eteisen peilikin on sen komeron ovessa.




No mahtuuhan eteiseen myös naulakko, pikkuinen lipasto ja juuri ja juuri vielä tuoli. Mutta ei sen sisustamisesta voi juurikaan puhua...siitä puheen ollen kuitenkin sitäkin pitäisi joskus vähän siivota ja sisustaa syksyyn..





Olin taas sauvalenkillä aurinkoisessa syys-aamussa. Kävin "koiratalolla" kääntymässä, eli muutaman kilometrin lenkki yhteensä. Koirat olivatkin emäntänsä kanssa pihalla, niin juteltiin siinä muutama hetki.
Rasmus oli ottanut rennosti sillä aikaa, tämä näkymä kohtasi mua, kun tulin sisälle :D Mikäpä siinä auringon läikässä köllötellä.












Kaunista syyspäivää teillekin!




Ps. Piti tulla laittamaan tännekin äsken saamani tieto, että sokeriarvot oli ihan normaalit, kiitos Herralle :D

15 kommenttia:

  1. Ohhoh, onpahan ovia! Voiko jonkun niistä ottaa pois kulun ja kalustamisen helpottamiseksi, vai karkaako lämpö sitten johonkin? Mullakin on lämmittämätön eteinen, niinpä täytyy olla ovet lämpimiin sisätiloihin, mutta ullakolle ei sitten olekaan ovea. Tai on, mutta laitoin sen ylemmäs rappuihin, jotta ei ole eteistä pienentämässä.

    VastaaPoista
  2. Meidän eteinen on lämmittämätön myös ja kun siinä talvella on pakkasta, niin mielellään pidän oven kiinni yläkertaankin,ettei rapussa (vaikka se onkin lämmittämätön myös) ole ihan jäätävän kylmä, kun menee makkariin. Ja kellarin rappu onkin jonkunverran lämmintä tilaa, kun siellä on vesimittari ja saunatilat ym. No se eteiskomero on kylmää tilaa myös, mutta siellä on pakastin ja kaikenlaista siivousvälinettä ja romua myös, että siinäkin on hyvä olla ovi näkösuojana :)

    VastaaPoista
  3. Meillä on kans pieni eteinen ja samat viisi ovea. Jotenka eipä jää paljon sisustettavaa :)

    VastaaPoista
  4. Rasmus osaa ottaa rennosti.. Hienoa, että sokrut oli viiterajoilla.. Aurinkoa päiviisi Sesse<3

    VastaaPoista
  5. Olipa upea juttu, että arvot oli ok! On siinä eteisessä ovia kerrakseen ja oli hauska se naapurin kommentti siitä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli joo hienoa, että arvot olivat ihan hyvät :)

      Poista
  6. Ihana Rasmus!😍
    Kiva kuulla, että sokeriarvot oli normaalit!
    Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Taatusti on vaikea sisustaa tilaa, jossa on noin monta ovea. Menisi sormi suuhun ainakin minulla.
    Kyllä kissat osaavat ottaa elämän upean rennosti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissat on mahtavia <3 Nyt Rasmus van on tapellut sen "vierailevan tähden" (oranssin kollin) kanssa, niin että Rasmus ontuu jalkaansa... :(

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)