Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 2. elokuuta 2016

Viidakkotunnelmaa...


Elokuu alkoi sateineen ja pieni ikävän poikanen siitä tunteesta, että kesä on kohta ohi...nyyh..

Kuvasimpa vastaiskuksi tämän hetken viidakkotunnelmaa kuistilta...kasveineen ja papukaijoineen :)Onhan siellä kissapetojakin, viidakossa :)


Tuossa viimeisessä kuvassa tänään paistaa aurinko....vaihtelevaa on ollut edelleen, sekä sadetta että aurinkoa.


Sunnuntaina, jolloin oli myös vaihtelevaa kerittiin lenkille selkeän sään aikana miehen ja Elmon kanssa. Käytiin kävelemässä vieraammalla pikkutiellä (oltiin taas ajettu autolla lähemmäksi). Siellä kuvasin pari "salaista lampea".


Pihalla kuvasin kukkia.

Malvat ilahduttavat silmää....ja nämäkin pikkuiset....


9 kommenttia:

 1. Ystävä hyvä, nyt on kypsä kesä...sitä ässällä alkavaa...onko sitä olemassakaan! Nautitaan lämmöstä, hämärtyvistä illoista, sumuisista aamuista, kesästä! Mukava viidakkotunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei saa antautua vielä syksylle :)

   Poista
 2. Teillähän on oikea kesä siellä viidakossa ;) Ja viidakossahan kun sataa niin se yleensä sataa rankasti...
  Kissalla on oikeat kissanpäivät <3

  VastaaPoista
 3. Kyllä minullekin tulee valitettavasti sellainen vähän ahdistava tunne syksyn alkamisesta, kun elokuu tulee... Alkaa koulut taas kohta:( Mutta päivä kerrallaan, vielä on lomaa jäljellä:) Mikä muuten on tuo iso kasvi noissa kuvissa? Onkohan se sellainen, jossa varressa ikäänkuin "karvaiset pystyraidat" ja joka heittelee siemeniä? Mulla oli joskus se, ja taitaa olla niitä siemeniä vielä jossain tallessa, mutta en koskaan tullut tietämään kasvin nimeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla kasvilla taitaa olla montakin nimeä: Hyppyjuoru ja Vanhapoika ovat minun tiedossa olevat. Tosiaan se viskoo siemeniään ympäri ...
   Katsoin kukkakirjastani löytyykö muita nimiä, mutta siellä oli vain latinankielinen nimi : euphorbia leuconeura.Kasvi on alunperin lähtöisin Madagaskarista, sanoo kirja.

   Poista
 4. Elokuun alku vielä menee kesän puolelle, mutta hiljalleen alkaa syksy tulemaan.
  Tätähän tämä vuoden kulku on

  VastaaPoista
 5. Niinhän se on. Vaan kun milloin muutenkin asiat ahdistaa, niin ei jaksais ajatellakaan syksyä, talvea, kylmää ja pimeää...vaan minkäs sille voi. Päivä kerrallaan se on eteenpäin mentävä.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)