Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 27. elokuuta 2016

Tuulta ja korjausta

Tänään on ollut tuulinen päivä, huolestuneena jo katsoin ikkunasta kun paviljonki tärähteli tuulen voimasta. Ei onneksi mennyt kasaan. Aamupäivällä oltiin jakamassa lehtiä naapurikylässä. Meillä oli Elmo mukana autossa ja se tietysti halusi sitten myös kävelemään. Tehtiinkin sitten niin, että mies otti lehdet repussa selkäänsä ja talutti samalla Elmoa, minä otin aina tarpeen mukaan lehtiä sieltä repusta ja laitoin laatikkoihin. Kun reissu oli tehty, niin vaivannut selkä oli taas ihan väsynyt ja kipeä. Tulomatkalla käytiin vielä "uittamassa" Elmoa järvellä...ei se kyllä uinut, mutta makasi siellä vedessä. Käytiin myös kaupassa.Tuuli oli pudottanut ulkona "tuulikellon", katkaissut siitä lankoja. Olen sen jo kerran aikaisemminkin korjannut....


....vaan pitihän se taas ottaa korjaukseen. Laitoin sen kokonaan kappaleiksi ja otin langan tilalle muovitettua rautalankaa. Samalla laitoin muutaman helmen lisää sekä vielä lisä-kilinäksi kellon ja pari vanhaa avainta. Tässä tuulikello ennen ulos vientiä.

Meidän tien toisella puolella olevalla kaurahalmeella pörisee vielä leikkuupuimuri, vaikka kello on jo yli 9 illalla. Mutta hyvä kun saa puitua.
Onneksi on sen verran kuivaa, että puinti onnistuu.
Hyvää pyhänseutua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)