Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 6. elokuuta 2016

Teltalla
Tänään läksimme aamupäivällä ensin kaupunkiin. Siellä oli kaikenlaista tapahtumaa, musiikkia, katukirppistä ym. Tosi paljon oli ihmisiä kirppis-kadulla sekä torilla kuuntelemassa musiikkiesityksiä. Aurinkokin paistoi. Tunnin verran oltiin kaupungilla, sen jälkeen läksimme kokous-teltalle.
Siellä sitten menikin enemmän aikaa, sillä ensin oli raamattu-tunti, jonka jälkeen väliaika kahveineen ja grillimakkaroineen. Sen jälkeen vuorossa oli telttasarjan viimeinen tilaisuus eli Juhlakokous. Ihmisiä oli kiitettävästi, iso teltta melkein täynnä. Entinen pastorimme oli puhumassa kummassakin tilaisuudessa. Hän on vaimonsa kanssa lähtemässä taas Espanjaan lähetystyöhön.
Tälle viikolle oli luvattu joka päivälle sateita, vaan kertaakaan ei satanut tilaisuuksien aikana. Tänään olikin tosi lämmintäkin ja teltan seinää avattiin enemmän, kun ilma oli niin hiostava.

Tämänkin tilaisuuden jälkeen oli tarjolla grillimakkaraa ja pullakahvit. Jo sen aikana ahkerimmat alkoivat tyhjentää telttaa ja purkaa sitä pikkuhiljaa. Minä sain "pestin" huolehtia kahvitus-pöydästä, kun varsinainen sen "vastaava" lähti viemään paria ihmistä kotiin. Ampiaisia oli riesaksi asti änkeämässä mehuun, limutölkkeihin ja pulliin...
Onneksi eivät tainneet pistää ketään. (Itseäni pisti pari päivää sitten kotona ampiainen, kun olin perkaamassa kanttarellejä ulkorappusilla).
Suurin osa ihmisistä olikin sitten lähtenyt ja jäljelle jäivät vain teltan purkajat, siinä purettiin sitten kahvitelttakin ja jatkettiin ison teltan penkkien, tuolien, lamppujen ym tavaran kantamista varastokonttiin.
Minäkin olin kantamassa tavaraa, mutta jossain vaiheessa tuntui, että en jaksa enempää, niin sanoin siitä miehelle ja menin loppuajaksi autolle. Mieskin sitten kohta tuli ja eräs nuori mies tuli vielä meidän kyydissä kaupunkiin. Siinä vaiheessa melkein kaikki olikin jo purettu. Tosi väsynyt olin kotonakin, kun tultiin. Mies lämmitti saunan ja sielläkin sanoin miehelle, että onko minussa joku tauti, kun olen niin väsynyt...kun tuntui, että olisin voinut vaan valua vaikka lattialle makaamaan ...


Saunan jälkeen meninkin noin 15 minuutiksi pikkuhuoneen sohvalle makaamaan. Sen jälkeen jaksoikin syödä jäätelöä.
Yöpaidan laitoin jo valmiiksi saunan jälkeen, kun kello oli jo kahdeksan maissa, kun saunasta tultiin. Vaan nyt on sen verran piristynyt, että ei tässä ihan heti viitsi nukkumaan lähteä.

Ensi viikolla onkin pyhäkoulu-palaveri sekä ensimmäinen Kylätalo-ilta reilun kuukauden kesätauon jälkeen. Parin viikon päästä alkaa myös Laulusiskojen harkat, joten syksyyn ja normaali-järjestykseen palataan kohta.

2 kommenttia:

  1. Hyvä kun kumminkin piristyit siitä väsytyksestä. Teillä näytti tuolla teltassa olevankin oikein hyvin väkeä. Ja toinen huomioni oli tuo, että noissa penkeissä onkin selkänojat. Olen nähnyt aiemmin vain selkänojattomia telttapenkkejä. Noissahan onkin kivempi istua.

    VastaaPoista
  2. Onneksi on selkänojat, kyllä muuten selkä väsyisi...ainakin mulla kun on aina ollut muutenkin huono selkä. Itse istuin noissa oransseissa tuoleissa ihan takaseinällä. Kyllä tuolla meidän srk:n teltoilla on joka kesä hyvin ollut väkeä...vaikka jotkut väittävät etteivät teltta-kokoukset/seurat enää menesty, että ovat vanhan aikaisia...en allekirjoita tuota väittämää :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)