Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 19. elokuuta 2016

Sinitaivas


Kerrankin paistaa aurinko! Itsellä on kyllä ihan "pöpperöinen" olo, yöllä taas heräsin ja meni aikaa valvoessa, onneksi kuitenkin nukahdin vielä uudestaan. Vatsa oli edelleen kipeä ja otinkin yöllä särkylääkkeen, jos se auttaisi siihen. No aamulla sitten oli pääkin kipeä ja ripuli. Ja väsyttää, kun en uskaltanut kahvia juoda.
Eilen illalla meillä oli eräs ystävämies käymässä ja miestä auttamassa, olin niin vatsakipuinen ja väsynyt, etten viitsinyt edes näyttäytyä. Lueskelin ylhäällä ja sen jälkeen torkuin puoliunessa, kissa vatsan päällä.Joo, kyllä se nyt tänään varmistui se, että ei TE-keskus hyväksy sitä lyhyempää päivää, velvoitetyössä pitää olla ihan täysipäivä. Eli hylkään sen velvoite-työ ajatuksen (onneksi se ei ollutkaan pakollinen) ja yritän kysellä olisiko niillä osa-aika töitä just jollain palkkatuella esimerkiksi. Mieluummin tekisinkin vaikka kuuden tunnin päivää, tai esim. 3 pv viikossa täysiaikaista...kun ei vaan yksinkertaisesti ole tarpeeksi voimavaroja eikä stressin sieto kykyä. Pitää jäädä aikaa palautumiseen... Kyllä tääkin koko rupeama oli niin stressaava, että koko elimistö meni sekaisin.
Mittari näyttää ikkunan ulkopuolella 20 astetta, saadaan nyt siis lämpimämpi päivä. Pesukone pitäisi mennä panemaan pyörimään, sais pyykit ulos kuivumaan. Ja paviljongissa on sateella kastuneita istuintyynyjä ym. ne vois laittaa nyt heti narulle.
Aloitin tuon aamulla,nyt on jo iltapäivä. Tosi väsynyt olen ollut koko päivän ja päätä särkenyt. Sitten vielä selkä jotenkin "niksahti" kun nostin pyykkikoria... kyllä nyt vaivaa riittää...särkylääkekin loppui. Kahvia uskalsin sentään äsken juoda, pakko piristää itseään...ei voi olla näin väsynyt...
Aamulla kerkisin istua vähän aikaa ulkona auringossa, suojaisessa nurkkauksessa.Siinä oli jopa lämmin. Nyt on jo tullut taas pilviä.
Vihannestarhassa yksi kesäkurpitsa oli mädäntynyt,kun on ollut niin sateista...ei oikein ole kasvit saanut aurinkoa. Kaksi minitomaattia oli punaisena, paljon raakoja tomaatteja, joista toivon vielä tulevan kypsiä. Herneitä oli muutama palko.


Työasioissa olemme siis palanneet entiseen. Se velvoite-työllistäminen on peruttu, kun aikataulut ei käyneet. Palkkatuki paikkoja muuten en paljonkaan ole. Tänään siis sain soiton siltä työkkäri-virkailijalta . Katsotaan nyt mitä jatkossa. Ensin täytyy tästä toipua. Hyvää perjantaita kuitenkin!

8 kommenttia:

 1. Harmillista kun se meni noin. Kurjaa toi päänkipu, mulla itselläni paha migreeni.
  Toivotaan että sun työasiat järjestyisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei mitään muuta tule, niin sitten jatketaan entistä meininkiä...

   Poista
 2. On se niin hankalaa olla työttömänä eri paikkoihin heiteltynä. Kokemusta on , kun itse olin samassa tilanteessa 12 vuotta, nyt onneksi eläkkeellä, joka helpotti elämää tosi paljon. Tytär opiskeli ammattiin 4 vuotta pankkilainan turvin ja pääsi suoraan työttömyyskortistoon, ei ole helppoa nuorillakaan nykypäivänä. Vaan iloitaan niistä pienistä asioista jotka on hyvin elämässä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tiedän ettei ole nuorillakaan helppoa, omista lapsistanikin kaksi on tällä hetkellä työttömänä.

   Poista
 3. Ihmettelen, että se työhommeli onkin niin kaavamaista, että kaikkien pitäisi olla vähintään niin monta tuntia. Tuota olen ennenkin ihmetellyt, ettei kulkuongelmia huomioida näissä ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olet "korpeen" muuttanut, niin kärsi siitä sitten...niin kai se on :)

   Poista
 4. Milloinkohan sitä annetaan työttömille "oikeutta" tehdä työtä kuntonsa mukaan.
  jaksamisia siulle

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)