Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 4. elokuuta 2016

Sataa, sataa...
Tänään menimme aamupäivällä Pusulaan. Itselläni oli fysioterapia-aika tuon olkapään takia ja sitä odotellessa käytiin Pikku omenassa kahvilla. Vettä satoi...ja satoi... Ikkunasta otin tämän kuvan.
Tuolla Pikku omenassa on aiemmin ollut myös pienimuotoinen kirppari, mutta nyt siellä oli uudet järjestykset ja remonttia ilmeisesti tehty, joten kirppis oli ainakin toistaiseksi väistynyt. Muutenhan siellä on kaikkea myynnissä...eläinten ruokia, kemikaali-tavaraa, ja mitä kaikkea liekään...Olikohan siellä myös suora-myynti tuotteita...
Itse olen aina keskittynyt vain kahvila- ja kirppis-puoleen :)Kotiin tultua tein meille nakki-munakkaat ja sen jälkeen mies meni nokosille ja minä laitoin tiskikoneen päälle ja tulin koneelle. Illalla menemme telttakokoukseen, kun mulla on auttamisvuoro kahvitteluissa siellä.
Mies oli siellä eilenkin, vaan minä en jaksanut (halunnut) lähteä...olisi ehkä pitänyt, koska kotona ollessani vaan ahdisti kaikki asiat ja oli masentava vire. Raha-asiat taas painoi päälle... Ihmettelin, kun en pystynyt kaikkia laskuja maksamaan, vaan onneksi sitten huomasin sen johtuvan siitä, etten ollutkaan "velkonut" mieheltä vielä kaikista laskuista hänen osuuttaan... Minä kun hoidan meillä nuo laskujen maksut tietskalla.
Vadelmia sain sentään kerättyä eilen kipollisen lähimetsästä.


Käsivarsi särkee vähän nyt noista fysioterapia harjotteista, ajattelin että en tänään enää tee sitä harjoitus sarjaa, vaan vasta huomenna. Toivotaan, että illaksi vähän kirkastuisi, niin piristyisi itsekin. Nyt taivas on kyllä ihan kauttaaltaan harmaa :(


Kaikesta huolimatta, eikös se torstai ole toivoa täynnä...niin sanoi joku siellä kahvilassakin :)


4 kommenttia:

 1. Moikka Sesse, kuinka ollakkaan mä olin eilen myös samassa paikassa samassa kylässä käymässä.
  Myös mua ahdistaa nyt valtavasti kaikkia asiat kotona mutta sää ei mua haittaa alkuunkaan.
  Jos ensi viikon alkupuolla pokettas kylään jos sopii ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se varmaan sopii...ilmoittele vaan sit tarkemmin :)

   Poista
 2. Täällä on niin harmaa ja märkä aamu nyt. Minuun kyllä sää vaikuttaa paljon. Kun aurinko paistaa, on itsekin valoisammalla mielellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on tänään ollut aurinkoista ja kaupungissa suorastaan kuumaa...nyt on taas kertynyt pilviä taivaalle. Mulla myös sää vaikuttaa paljon mielialaan.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)