Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 26. elokuuta 2016

Rohkaisua, teetä ja sympatiaa

Silloin kun sairastuin rintasyöpään, noin kahdeksan vuotta sitten, niin sain kaikenlaisia kirjasia aiheesta. Yhdestä sellaisesta leikkasin myöhemmin talteen tämän rohkaisevan runon, liimasin sille jostakin leikkaamani kehykset ja koristelin ympäristön koukeroilla. Tänään aamulla näin sen eräässä muistilappu-telineessäni makkarissa. Aika ihana tuo teksti :) Siksi kai olen pitänyt sitä esillä... Halusin jakaa sen teillekin, jos joku kaipaa tänään rohkaisua. Klikkaa isommaksi!Kukat kukkii vielä sisällä ja kuistilla. Ihania silmäniloja!


Sain siivottua tänään kuivaruoka-kaapin. Siellä oli "noin miljoona" vanhaa nuudelimaustetta, joskus on tullut syötyä nuudeleita enemmänkin vuosien varrella. En ole koskaan käyttänyt kokonaisia maustepusseja niiden maustamiseen, vaan aina olen ottanut vaan edellisestä maustepussista, niinpä niitä kokonaisia maustepakkauksia oli jäänyt jo monilta vuosilta. Tänään vihdoin heitin ne pois, vaikka en yleensä haluaisikaan heittää mitään ruoka-aineita roskiin. Chili-mausteet kyllä tyhjensin maustepurkkiin, koska mies tykkää chilistä.
Kaapin hyllyltä löytyi myös kokonainen pussi soijarouhetta, joka oli jäänyt käyttämättä. Siinä oli vasta mennyt päiväys, niin ystävä halusi sen ottaa, kun tekee paljon ruokaa soijasta. Hyvä niin. Itsekin piti sitä kokeilla, vaan niin se kuitenkin on jäänyt.
Mausteita ja esimerkiksi teetä on nyt tavallista enemmän kaapissa, koska silloin kun tytön perhe muutti sinne Espanjaan, niin sain heiltä paljon noita tuotteita.Mikähän siinä on, että aina tulee laitettua helpommin kahvia kuin teetä, vaikka teekin on ihan hyvää. Pitäisi varmaan ruveta juomaan iltateetä, mies sitä välillä kaipaileekin, itse vaan en ole niinkään tottunut siihen, siispä mies välillä illalla keittää vaan vettä ja ottaa pussiteetä.Mun hienot, vanhempien yhteen meno ajoilta olevat, teekannunikin ovat vaan kaapissa tyhjänpanttina, vaikka voisi tehdä ihan oikeaa tee-teetäkin :)


Selkä oli jo parempana, lähes kivuttomana, kunnes eilen imuroin ja imuria kanniskelin, niin se on taas sen jälkeen ollut kipeä. No kai se siitä taas.
Teetä ja sympatiaa teillekin <3
7 kommenttia:

 1. Niin ihana runo!❤️
  Kivat teekannut!
  Mukavaa perjantai päivää!

  VastaaPoista
 2. Oli tosiaankin hyvä tuo runo:) Ja mukavan piristävän näköisiä nuo sinun kukkaset myös. Aika vähälle minullakin teenjuonti on jäänyt, vaikka se olisi ihan hyvä vaihtoehto sekin. Välillä tytär haluaisi, että yhdessä teetä joisimme ja hänellä on välillä jotain uutuuttakin, jota voisi kokeilla, mutta kyllä se kahvi on minullakin se ykkönen. Hienoa, että sulla on tallella tuollaiset teekannut!

  VastaaPoista
 3. Sopiva "runo" meille kaikille.
  Joskus on hyvä siivota ruokakaapit, itse olen huomannut että sinne kertyy noita loppuja, saa heittää pois. Tulee kummasti tilaa.
  Ihanat noi teekannut.

  VastaaPoista
 4. Ihanat sanat runossa ja ainakin mä kaipaan myös nyt jotain lohtua.
  Mulla on iso aukko kai sivistyksessä kun en tiedä millasia on nuudelit en ole koskaan syönyt enkä my´öskään ole syönyt koskaan kepappia enkä tiedä miten sellasia ees laitetaan mutta teetä juon joskus ja juuri se haudutettu on parempaa kuin pussitee joka maistuukin vihdan haudutusvedeltä
  Perjantaita Sesse.

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia rohkaisu-runosta! Kyllä se tosiaan välillä tuntuu, että kaikki alkaa pikkuhiljaa järjestyä...kunnes tulee taas joku takaisku. Mutta jospa se tästä alkaisi sujua.
  Teetä kyllä menee, ainakin vihreää ja monia Clipper- teelaatuja. Hienot kannut siellä onkin.

  VastaaPoista
 6. Niin aiheellinen runo moneen.. Noinhan se ihana elämä kulkee.. Kukat tuo iloa aina, niinkuin rauhallinen tee hetkikin.. Voi hyvin, ja rauhaisaa viikonloppua..

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista, ne aina ilahduttaa. Hyvää viikonloppua jokaiselle :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)