Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 31. elokuuta 2016

Pukeutumisongelmia ja ompelunurkkaus

Aamupäivällä oltiin kävelemässä , tosi hieno sää oli, ja on edelleen. Eilisen jälkeen varauduin pukemalla päälleni ensin topin, sen päälle pitkähihaisen trikoopuseron ja sen päälle fleece-takin. Silloin menimme kauppa- ja apteekkiasioille. No sitten päätettiin kuitenkin lähteä saman tien naapurikuntaan autolla ja siellä kävelemään, ettei tarvii aina samoja teitä kierrellä. Elmo oli tietty mukana. Jätettiin auto taajaman ulkopuolelle ja käveltiin sieltä taajamaan. Johan sai fleece kyytiä ja siirtyi vyötärölle solmuun. Syötiin jädet ulkona ja käveltiin takaisin autolle, sitten piti riisua jo pitkähihainen puserokin, loppumatka menikin sitten topissa, auton kyydissä.Kotona ruuan jälkeen sain päähäni ruveta värkkäämään ompelupöydälleni säilytyslaatikoita. Kaivoin vintistä pieniä ruskeita laatikoita, päällystin tapetilla, reunat siistin ikivanhoilla tarramuoveilla ja eteiskomerosta löysin pienet vetimet, jotka olen joskus saanut.
Nyt niissä on jo nauhoja, pitsejä, koristeita ym.


Myös ompelukirjat toin ompelupöydän yläpuolelle. Hyllyllä on myös nuo farkku-säilyttimet, jotka aiemmin tein. Tein tuon sinisen vielä sen jälkeen, kun esittelin ne edelliset.
Naulakossa on sakseja ym tarpeellista.Ja ompelukone ja saumuri tietysti, joista tosin vaan ompelukone on käytössä...en oikein ole päässyt sinuksi tuon saumurin kanssa...joskus sitä kokeilen, mutta ei se toimi kunnolla...tai en osaa käyttää :(Kohta mennään saunaan....ilmankos tuntuu ihan lauantailta, höh! Mukavaa keskiviikkoa kuitenkin.

2 kommenttia:

  1. Tuossa on ilo työskennellä. Hyvää sauna iltaa.

    VastaaPoista
  2. Tämä vuodenaika on kyllä hankala vaateuksen kannalta. Sulla on niin kivasti järjestyksessä nuo ompelutarvikkeet! Mulla tahtoo olla langat varsinkin sotkussa, kun minun lisäksi niitä lapsetkin käyttää. Toisaalta hyvä, että on intoa heillä moiseen.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)