Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 26. elokuuta 2016

Lenkillä


Kävelylenkillä. Oli mukavan lämmin ilma, 21 astetta näytti mittari, vaikka taivas oli pilvessä. Tuttu tie mäkineen ja mutkineen. Ja hevosineen, niitä oli kahdella laitumella matkan varrella. Keltaisia lehtiä oli jo täälläkin.


Tästä läheltä poimin takaisin tullessa kanttarellejä, kun sattui olemaan hedelmäpussi taskussa :) "Kaksi kärpästä yhdellä iskulla" niinkuin sanotaan.


5 kommenttia:

 1. Sieniä on aivan valtavasti juuri nyt. Kuvasi ovat niin syksyisen näköisiä, mutta tuollainen ilma houkuttelee lenkille. Ei ole mukava lenkkeillä hiki päässä helteellä : )

  VastaaPoista
 2. Sieniä on aivan valtavasti juuri nyt. Kuvasi ovat niin syksyisen näköisiä, mutta tuollainen ilma houkuttelee lenkille. Ei ole mukava lenkkeillä hiki päässä helteellä : )

  VastaaPoista
 3. Ihan mukava lenkki sää olikin, niin myös tänään sunnuntaina kun käytiin miehen kanssa kävelylenkillä, aurinko paistoi ja tuuli vilvoitti.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin tytär poimi viikonloppuna nummitatteja. Ei ole ennnen niitä kerätty ja eipä niistä oikein tykättykään sitten. Ei ole kanttarellin voittanutta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole nykyisin paljoa muuta tullut kerättyäkään kuin vähän kanttarellejä, mies ei tykkää sienistä, niin ei itse tule niin paljoa syötyä...

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)