Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 7. elokuuta 2016

Ihmeellinen maailma
Saattaa olla, että joskus aikojen alussa olen esitellytkin teille tämän kirjan, mutta siitä on jo aikaa... Minusta tämä kirja on vaan niin kiva, että haluan esitellä teillekin sen upeita värikuvia. Kirjassa on myös paljon tietoa tekstinä...tosin osa ehkä vanhentunutta, koska kirja on jo vuodelta 1955. Kirja on WSOY:n kustantama ja painettu Hälsingborgs Litografiska AB:n laakapainossa Hälsinsborgissa 1955.


Esittelytekstissä sanotaan mm näin Kuva- ja tietokirja lapsille,nuorille ja aikuisille maasta ja ihmisistä, avaruuden ilmiöistä, luonnosta ja sen antimista, koneista ja kulkuneuvoista sekä muista hyödyllisistä keksinnöistä.
Ja kirjassa on kuulemma 1500 kuvaa. Tässä postauksessa enimmäkseen näitä ihania koko sivun värikuvia.

Kyllä on riittänyt tutkittavaa tuossa kirjassa sen julkaisu aikana, niin uskon. On opiskelu ollut mielenkiintoista tuollaisten kuvien parissa. Itse kierrätyskeskuksesta sen sain joskus. Kirjassa on yli 200 sivua tekstiä ja kuvia. Ja kirjan kokohan on A4.


Noista kuvista, esim. perhosista, dinosauruksista ym, saisi hienoja "taulujakin", mutta onneksi ei meidän seinä pinta-ala riitä semmoisiin, en raaskisi tuota kirjaa hajottaakkaan :)

ps. Pitkästä aikaa sain aikaiseksi kirjoittaa muutaman rivin Kotimatkalla-blogiinkin. Se raukka kun on jäänyt ihan "lapsipuolen asemaan". Surullista.


3 kommenttia:

 1. Mainioita nuo kuvat. Jos nuo olisi olleet valokuvia, niin luulen, etteivät ne enää olisi ollet samalla tavoin kiehtovia. Olisi aika jo tehnyt tehtävänäs. Minullaki on eräs lapsena ssamani tietokirja luonnosta, jossa on kauniit piirroskuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenpas hosunut kirjoittaessani, kun tuli noin monta kirjoitusvirhettä...

   Poista
  2. Älä huoli, sellaista sattuu :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)