Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 22. elokuuta 2016

Ei mitään uutta sadepilven alla


Kappas vaan, taas sateinen päivä... Eilen olikin vaihteeksi aurinkoista. Seurakunnassa oli kaksiosainen raamattu-tunti sarja, väliaikana oli kahvitauko. Siellä siis olimme. Illemmalla kerkesin kyllä ulkona kierrellä pihassa, kesäkurpitsoja on tulossa ainakin kolme kappaletta ja pieniä tomaatteja aika paljon, jos vaan ehtivät kypsyä. Avomaan kurkut eivät taida keritä... niin sateista on ollut, että paviljongissa jonkunlaisessa sateen suojassa olleet kaksi tyynyä ja ohuet istuinpäällysteet olivat homehtuneet :( Toin ne sisälle ja pistin puolet tänään koneeseen, saa nyt nähdä tuleeko niistä kalua...tyyny meni ainakin niin muhkuraiseksi.Tänään kävimme laittamassa torstain Kylätalo-tilaisuus ilmoitukset tauluille. Kävimme myös Kasvihuoneilmiössä kahvilla. Päikkäreiden jälkeen. Tää sateinen sää väsytti niin, että itsekin nukahdin.
Ompelukonetta kävin moikkamassa ylhäällä ja tein yhden nopean korjauksen...vaan muuten ei pätkääkään kiinnosta ompelu eikä mikään muukaan nyt.
Tällainen papukaija tapetti oli lastenlasten huoneessa. Silloin kun he ennen myyntiä repivät sen pois ja laittoivat tilalle neutraalimman tapetin, niin pyysin pätkän sitä tapettia itselleni askarteluun. Minusta se on kivan näköistä. Ja värikästä.Värikkäästä puheen ollen, kun tyttö tilasi mulle ET-lehden äitienpäivä lahjaksi, niin siinä on nyt kesäaikaan ollut paljon kaikenlaisia ristikoita, väritystehtäviä ym. Esim. tällainenkin kiva kuva, jonka väritin.

Toivottavasti tämä elämäkin vaihtuis vähän värikkäämmäksi, kun nyt on tuntunut niin väsyttävän harmaalta kaikki, kun ei mikään innosta.

6 kommenttia:

 1. Upeaa tapettia tuo papukaijatapetti. Oliskin huikeaa, jos olisi joku huone tuolla päällystetty 8) Tsemppiä sinne syksyn sateisiin, täälläkin vettä lorottaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään (tiistaina) kirkastui aamun jälkeen ja nyt paistaa aurinko, se on sentään kiva :)

   Poista
 2. Vettä satelee, mutta toivottavasti tulee aurinkoisia päiviä vielä. Kiva toi papukaija tapetti.
  Onko tuo kalajuttu sellanen riippuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nuo lasityöt on kaikki riipuvia, lintu ja kala kirpparilta, kukko saatu. Piristävät yläkerran rapuissa olevaa ikkunaa :)

   Poista
 3. Täälläkin näyttää aamu harmaalta nyt, vaikka ihan vielä ei vettä tule. Eilen oli kivan aurinkoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä taas on tänään aurinkoista eilisen sateen jälkeen :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)