Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Vaihtelevat kesäsäät...Tässä kuva hortensiasta, jonka mies sai synttärinsä kunniaksi kylätalolla. Laitoin sen kuistlle ja yritän pitää sen hengissä.
Viime yönä taas ukkosti, ja siihen heräsin. Piti käydä ottamassa teeveen ja tietokoneen töpselit irti. Ja yrittää mennä uudestaan nukkumaan. Kohta Elmokin haukkui, kun pelkäsi ukkosta. Ja itsellä särki jalat ja piti taas nousta ja käydä ottamassa särkyläkettä sekä syömässä vähän rahkaa, kun närästi ja oli nälkä. Niinpä oli varsinkin aamupäivällä väsynyt olo...
Olimme sopineet Roskalava-ryhmästä saatavien tavaroiden hausta, ja kun se oli iltapäivällä, niin ajattelimme käydä ensin entisessä kotiseurakunnassamme, kun se tavaroiden haku oli samalla suunnalla. Ja niin teimmekin, onneksi se väsymyskin helpotti siellä.Siellä oli lasten/leirin hyväksi myytäviä käytettyjä kirjoja 1 e/kpl. Ostin tämän Pappila-sarjan ekan kirjan, joka minusta oli niistä paras. Olen siis lukenut joskus tuon sarjan, mutta ajattelin, että voisin lukea tuon ykkös-osan uudestaan, kun maksukin meni hyvään tarkoitukseen :)

Kävimme myös Hesessä kahvilla ja hampurilaisella, kaupasta ostimme vielä jätskit, jotka söimme ulkona. Sää ei kyllä ollut ollenkaan niin lämmin, vain noin 20 astetta. Ukkonen ja yöllinen sade oli sen viilentänyt.
Muistelin aikaa, kun asuimme tuolla paikkakunnalla, silloin oli vielä kolme nuorinta lasta kotona.


Sieltä oli vielä toistakymmentä kilometriä paikkaan, josta piti ilmais-tavaraa hakea. Löysimme sen vihdoin kysymällä . Vaikea oli löytää, vaikka oli navigaattori, mutta siinä on niin vanhat päivitykset, että se oli ihan sekaisin... Haettiin sieltä siis polkupyörä, lehtiteline ja maalipurkkeja.
Toivoin, että Rasmus olisi ilmaantunut sillä aikaa kotipihalle, vaan ei :( Hipsu kyllä odotti pihalla.
Tässä aiemmin ottamani kuva Hipsusta, kun se oli löytänyt kuistilta hyvän lepopaikan :)


Ja loppuun vielä kuva paviljongista, kun aurinko paistoi...nyt on nimittäin ihan pilvistä. Tuo paviljongin keltainen tuoli on muuten aiemmin Roskalava-ryhmästä saatu, tykkään siitä kun se on pirteä, tukeva ja hyvä istua.Leppoisaa sunnuntaita!2 kommenttia:

  1. Täällä on myös ukostanut ja mikä harmi sillä rikkoi minun tietokoneeni. Otan joka ilta johdot pois seinästä mutta yhtenä iltana unohui ja ukkonen yllätti ja yhdellä pamauksella rikkoi koneen.
    Kaunis tuoli

    VastaaPoista
  2. No, voi harmi! On se ikävää...

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)