Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 15. heinäkuuta 2016

Taas kerran...mitä on ...jne ... :)

Piti oikein ruveta miettimään, kun olin eilen kirjoittanut meidän tulleen kaupan kautta kotiin, niin että mitäs me sieltä ostettiin ...kun jääkaapissa ei ollut paljo mitään. No muistinkin sitten, että ostin kanelia, joka on ollut pitkään lopussa (jota laitan aamupuuron päälle) sekä kaurahiutaleita, eli aamupala tarvikkeita vaan.


Niinpä sitten taas lounas tyyliin "mitä on sitä otetaan" :)
Oltiin yhtenä päivänä tehty riisiä ja kanaa uunissa, sitä riisiä oli vielä jonkun verran ja yksi reisipala kanaa. Otin pakastimesta rasian pohjallisen kanttarellipaloja, sulatin mikrossa ja kaadoin muodostuneet vedet pois. Laitoin pannulle margariinia sulamaan ja siihen ensin kanttarellin palat, vähän myöhemmin paloitellut broilerin loput, riisin loput, paloiteltuja broileripyöryköitä sekä purkin loppu valutettuja säilykepaprikan paloja. Kun se oli hiljakseen kuumentunut, nin lounas oli valmis ja mieskin tuli kohta sopivasti syömään. (Ja toi tullessaan maitoa, margariinia ja juustoa).


Pöytään ruisleipää ja hapankorppua, margariinia, juomaksi vettä. Ja lopuksi terveellinen "jälkipala" vesimelooni lohkoja ja porkkana lohkoja (jotka muuten pysyvät raikkaina veteen pistettyinä lasissa (voidaan kuoria kokonaisia porkkanoitakin useampi kerralla ja laittaa vesilasiin jääkaappin, ja ottaa sieltä naposteltaviksi, kun siltä tuntuu). Nyt tosin jääkaapin vihanneslokerossa oli yksi iso porkkana, jonka kuorin ja lohkoin.

Ulkona sataa oikein kunnolla vettä! Onneksi kerkisin ennen sadetta käydä sauvakävely lenkillä aamulla, ja sen jälkeen sain siivottua päällisin puolin.
Antaa nyt sitten sataa vaan...johan sitä eilen paistoikin. Hyvää viikonlopun alkua teille!
2 kommenttia:

  1. Kiitos Sesse kortti/kirjeestäsi ja kiitos kylään kutusta kyllä tullaan mielellään ens kuun alkupuolla kun ollaan tulossa Saloon silloin samalla mutta laitan tekstarin kun ollaan tulossa.
    Ei mua ole yhtään sateet haitanneet koska en ole mikään kuuman ilman kannattajakaan , tänä kesänä on ollut ilmoja jokaiselle jotakin tyyliin ja se on hyvä niin. Viikonloppua sinne ja terveisiä.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)